2777
2789
عنوان

بیاین دسته جمعی حاجت بگیریم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 59 پست

دوستان قشنگم یکم تعداد زیاد بشه که افراد بیشتری شرکت کننو حاجت روا بشن انشالله پس اگه کسیو میشناسید که حاجتی داره که قطعا همه الان حاجت دارن حالا یا کوچیک یا بزرگ پس تگشون کنین تا من توضیح بدم 

خداوند میفرمایند👈🏻فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا  یقیناً من نزدیکم، دعای دعا کننده را زمانی که مرا بخواند اجابت می کنم؛ پس باید دعوتم را بپذیرند و به من ایمان آورند....... حالا همین خدا یه جای دیگه میگن👈🏻 إِنَّ اللّهَ لاَ يُخْلِفُ الْمِيعَادَ:  خداوند عهدش را زیر پا نمی گذارد ،....... 🔹مطمئن باش که صداتو میشنوه.....  برای امام زمان یه صلوات بفرست💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیله خب شرایطش اینجوریه که 

اول یه دونه آیه الکرسی به نیت کسایی که اسمشون توی این تاپیکه بخونید بعد نیت کنید توی دلتون که تا هرچند تا که تونستید آیه الکرسی بخونید و ایشونم حاجتتونو بدن

مثلا من میگم تا ساعت 12 امشب هرچقدر که تونستم آیه الکرسی میخونم بعد شروع میکنین به خوندن فقط نشمرین که چند تا میخونین هرچند تا که تونستین بخونین خب بسم الله اسم منو تمام کسایی که اومدن تو تاپیکو یادتون نره که یاد کنید تا انشالله زودتر حاجت روا بشیم همه 🥰

خداوند میفرمایند👈🏻فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا  یقیناً من نزدیکم، دعای دعا کننده را زمانی که مرا بخواند اجابت می کنم؛ پس باید دعوتم را بپذیرند و به من ایمان آورند....... حالا همین خدا یه جای دیگه میگن👈🏻 إِنَّ اللّهَ لاَ يُخْلِفُ الْمِيعَادَ:  خداوند عهدش را زیر پا نمی گذارد ،....... 🔹مطمئن باش که صداتو میشنوه.....  برای امام زمان یه صلوات بفرست💚

خیله خب شرایطش اینجوریه که اول یه دونه آیه الکرسی به نیت کسایی که اسمشون توی این تاپیکه بخونید بعد ...

تا ۱۲شب فردا باشه چی میشه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

همینجوری که میبینین خیلی سادست و شرایط خاصی هم نداره ولی یه جور عهد بستن با ایشونه که باب الحوائج هستن شما عهدتونو انجام بدین ایشون کارشونو بلدن خیلی بزرگوارن چند وقت پیش خودم این کارو انجام دادم و چند روز بعدش چیزی که ازشون خواستم رو بهم دادن 

با ایمان کامل انجام بدین ❤

عزیزم اسم منم بنویسید لطفا خیلی محتاجم 🥺🥺🥺🥺

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲