2777
2789

من طبق سونو 8هفته و  دوروزمه طبق پریودی 7هفته و 4روز کدومش درسته فقط یه بار رفتم سونو قلب دیگه  30دی نوبت داده ولی امروز خ دل درد پریودی داشتم

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

سلام ببخش اسی تاپیک تو میذارم شاید کسی بدونه

خانما من دو ماهه پریود نشدم پلی کیستیکم

امروز بتا دادم گفتند منفیه

احتمال داره باردار باشم؟

دیشب یه قطره قرمز دیدم و امروز ترشح قهوه ای خودم حس می کنم لکه لانه گزینیه

وقتی ترشح لانه گزینی می‌بینی بتا مثبت میشه یا نه ؟ 

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

سونو دقیق میگه دیگه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام ببخش اسی تاپیک تو میذارم شاید کسی بدونهخانما من دو ماهه پریود نشدم پلی کیستیکمامروز بتا دادم گف ...

نه باردار نیستی 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
سونو دقیق میگه دیگه

اخه یکی اینجاگفت بخاطر اینکه رشدش خوب بوده سونو بیشتر گفته چون معمولا سونو کمتره بعدم من اون تاریخ پریود بودم البته پریودیم کلا 3روز شد

اخه یکی اینجاگفت بخاطر اینکه رشدش خوب بوده سونو بیشتر گفته چون معمولا سونو کمتره بعدم من اون تاریخ پ ...

سونو دقیق میگه اونم احتمالا پریودی نبوده همون لانه گزینی بودا

پریود به نظرم درست تره برای منم حتی ان تی هم چند روز بیشتر گفت به نظرم بخاطر رشد خوب بچه هست

خوب زایمانت چه جوری بود طبق تاریخ سونو یا پریودی؟ 

گلم چه فرقی میکنه؟ شما کارهاتو طبق سن سونو باید انجام بدی مثلا زمان ان تی و این چیزها

خوب تو برنامه گهواره ثبت نام کردم میخام ببینم تاریخش رو عوض کنم یانه. 

از بقیه شنیدم درست میشه کم کم زمان زایمان،چهار روز با پری فاصله داشتش و بیشتر بود  زمان ان تی  من ،هنوز به زایمان نرسیدم 

زایمان اکثر دکترا با سونو ان تی حساب میکنن ببین ان تی چند هفته ای 

من ان تی ک رفتم به حساب خودم ۱۱بودم ولی ام تی شدم ۱۲هفته و ۴روز

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم
زایمان اکثر دکترا با سونو ان تی حساب میکنن ببین ان تی چند هفته ای من ان تی ک رفتم به حساب خودم ۱۱بود ...

عههه مرسی عزیزم