2777
2789

من ۲۵سالمه مترجمی زبان میخونم تابستون فارغ التحصیل میشم.مشکلی که دارم استخدامی دولتی رشته من خیلی کمه منم فقط هدفم کلر دولتیه امید ندارم.لطفا نگید برو اموزشگاه و تدریس خصوصی و....چون نیازهای مالی منو برطرف نمیکنه.الان بین این که تابستون بشینم برا استخدامی اموزش پرورش بخونم یا کنکور دوباره موندم.دلم میخواد رشته هایی مثل حسابداری مدیریتی چیزی یا حقوق بخونم چون استخدامیشون زیاده.لیسانس اولم از پیام نوره دانشگاش بدتر ادمو بی انگیزه کرد دوس ندارم دیگه .۲۵سالمم هس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من با ۳۲ سال سن و ی دکتری امسال دارم ی لیسانس دیگه میخونم ۲۵ که سنی نیست اما برای بازار کار حسابداری بهتره ولی اینکه سه سال دیگه بعد لیسانس بری دنبال کار نه ی دوره بازارکار حسابداری برو بعدش کارشناسی ثبت نام کن همزمان هم دنبال کار مرتبط باش 

من باشم حال ندارم برم لیسانس دومبشین یه سال برای استخدامی بخون قبول شوبعد هم خواستی ادامه تحصیل رشته ...

رشته منو اموزش پرورش برمیداره سالی دوسه تا دبیر زبان زن در حد ۳.۴تا تو شهرمون یا بانک که الویتش دانشگاه دولتیه اصلا امید ندارم🥲

من با ۳۲ سال سن و ی دکتری امسال دارم ی لیسانس دیگه میخونم ۲۵ که سنی نیست اما برای بازار کار حسابداری ...

دکتری چی دارید شما ؟میگم شما استرس محدودیت سنی ندارید؟من میترسم تا لیسانس دوم بگیرم بخاطرم سنم قبولم نکنن میشه ۳۰سالم

رشته منو اموزش پرورش برمیداره سالی دوسه تا دبیر زبان زن در حد ۳.۴تا تو شهرمون یا بانک که الویتش دانش ...

اموزش پرورش که نوع دانشگاه مهم نیست

من یکیو میشناختم زبان میخوند پارسال یا پیارسال دبیری زبان قبول شد

خوب بخون بقیه رو بسپار به خدا

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اموزش پرورش که نوع دانشگاه مهم نیستمن یکیو میشناختم زبان میخوند پارسال یا پیارسال دبیری زبان قبول شد ...

خدایی؟فک کن من شیرازم پارسال کلا ۳تا دبیر زبان زن بدون سهمیه گرفتن.همش میگم حتی اگه اولم بشم ولی یکی فوق لیسانس یا دکترا داشته باشه چی ؟یا اگه بخاطر تحقیقات ردم کردن چی هزارتا فکر و خیال دارم وگرنه حاضرم کلی بخونم

باز حداقل کلی ازمون برگزار میکنن رشته منو فقط اموزش پرورش میخواد با تک ظرفیتی یا بانک که الویتش دانش ...

اونام بانک میگیره ک همونم تک ظرفیته حقوقم ک ازمون قضایی خودش ی داستانه قبولیش

خدایی؟فک کن من شیرازم پارسال کلا ۳تا دبیر زبان زن بدون سهمیه گرفتن.همش میگم حتی اگه اولم بشم ولی یکی ...

والا

سهمیه و پارتی هم نداشت

چادری هم نبود ولی درسخون بود

خیلیا با همین لیسانس ولی با عملکرد بالا قبول شدن

تو تحقیقات هم سر چیزای چرت رد نمیکنن مگر طرف مثلا جرم سیاسی اینا داشته باشه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

دکتری چی دارید شما ؟میگم شما استرس محدودیت سنی ندارید؟من میترسم تا لیسانس دوم بگیرم بخاطرم سنم قبولم ...

برای دلم خودم میخونم مشکل کار ندارم، سن برای ازمون استخدامی بیشتر مطرحه که این ازمون‌ها اصولا محدیدت سنی دارن ولی تو بازار کار زیر۳۵ خیلی محدودیت ندارن شما همزمان با دوره دانشجویی باید کار پاره وقت مرتبط پیدا کنی تا مشکل سابقه کار تا فارغ التحصیلیت کمی برطرف بشه