من ۲۵سالمه مترجمی زبان میخونم تابستون فارغ التحصیل میشم.مشکلی که دارم استخدامی دولتی رشته من خیلی کمه منم فقط هدفم کلر دولتیه امید ندارم.لطفا نگید برو اموزشگاه و تدریس خصوصی و....چون نیازهای مالی منو برطرف نمیکنه.الان بین این که تابستون بشینم برا استخدامی اموزش پرورش بخونم یا کنکور دوباره موندم.دلم میخواد رشته هایی مثل حسابداری مدیریتی چیزی یا حقوق بخونم چون استخدامیشون زیاده.لیسانس اولم از پیام نوره دانشگاش بدتر ادمو بی انگیزه کرد دوس ندارم دیگه .۲۵سالمم هس
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
علاقه نداشتی به حقوق؟اخه وزارت نفت بانک وزارت بهداشت و قوه قضائیه و...همش رشته حقوق میگیرن
من همزمان با دوره کارشناسی کار میکنم دیگه همینجا موندگار شدم محیط کارم رو دوست دارم رشته حقوق هم مناسب روحیات من نیست بخاطر این ازمون استخدامی شرکت نکردم
راستی اگه هم مصمم بودی به رشته جدیدارشد بخون عزیزمارشد رشته دیگهکارشناسی طول میکشه
خب با ارشد غیر مرتبط با رشتم استخدامم میکنن جای دولتی؟میگم بخوام ی سال کنکور ارشد دوسال دانشگاه بخونم بجاش سه ساله بدون کنکور کارشناسی ی رشته ی دیگه بگیرم