2777
2789
عنوان

کسی بوده تو سن بالا بازم ی لیسانس دیگه بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 23 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علاقه نداشتی به حقوق؟اخه وزارت نفت بانک وزارت بهداشت و قوه قضائیه و.‌..همش رشته حقوق میگیرن

من همزمان با دوره کارشناسی کار میکنم دیگه همینجا موندگار شدم محیط کارم رو دوست دارم رشته حقوق هم مناسب روحیات من نیست بخاطر این ازمون استخدامی شرکت نکردم 

راستی اگه هم مصمم بودی به رشته جدیدارشد بخون عزیزمارشد رشته دیگهکارشناسی طول میکشه

خب با ارشد غیر مرتبط با رشتم استخدامم میکنن جای دولتی؟میگم بخوام ی سال کنکور ارشد دوسال دانشگاه بخونم بجاش سه ساله بدون کنکور کارشناسی ی رشته ی دیگه بگیرم

من همزمان با دوره کارشناسی کار میکنم دیگه همینجا موندگار شدم محیط کارم رو دوست دارم رشته حقوق هم منا ...

خیلی خوبه من تو کارشناسیم فقط فروشندگی کردم الان هم ذهنم خسته شده هم تجربه کاری ندارم

خب با ارشد غیر مرتبط با رشتم استخدامم میکنن جای دولتی؟میگم بخوام ی سال کنکور ارشد دوسال دانشگاه بخون ...

تاجایی که اطلاع دارم میشه بازم از یکی بپرس.

اهان اگه کارشناسی رو سه ساله تموم کنی خوبه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

خیلی خوبه من تو کارشناسیم فقط فروشندگی کردم الان هم ذهنم خسته شده هم تجربه کاری ندارم

اشتباه همینه باید تو دوره دانشجویی کار پاره وقت مرتبط رشته پیدا کنی حتی شده چندماه فقط کارآموزی بری تا یادبگیری

نمیتونی دوره‌های واردات و صادرات بگذرونی بعد دنبال کار بعنوان کارشناس بازرگانی باشی چون به زبان مسلطی تو این زمینه هم میتونی کار پیدا کنی