2777
2789
عنوان

اکسم زنگ زده به مامانم تا دو دقیقه دیگ میام در خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همینش برام جالبه

خدای نکرده تجاوزی چیزی کرده؟

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
خیر سرم خاستگارم بود مورد اعتماده خانواده کاری کرد من هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم

چیکارت کرده مگه😐

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

دیروز تاپیک زدی که پنجشنبه رابطه جنسی داشتی و ازت پرسیدن متاهلی گفتی اره نامزدم. الان میگی چندماه که کات کزدی و اکست کاری کرده که نتونی ازدواج کنی. میشه بگی جریان چیه

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

چرا دخترامون قدر خودشون رو نمی‌دونن ؟

شاید تربیت غلط شاید همنشین بد شاید مجازی واثراتش شاید عدم مطالعه شاید بد فهمیدن دین وشایدم چیزای دیگه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

شاید تربیت غلط شاید همنشین بد شاید مجازی واثراتش شاید عدم مطالعه شاید بد فهمیدن دین وشایدم چیزای دیگ ...

بنظرم ته دوستی بجز افسردگی و جدا و مورد استفاده قرار گرفتن چیزی نیست چون خودم تجزیه کردم میگم 

رابطه جنسی داشتیدیعنی؟

تو ماه خرداد بودیم من از خواستم جدا بشیم چون خیلی جاو خانوادم مظلوم نمیایی میکرد ادم دو رویی بود و خیلی هم ادعا داشت چون شغلش نظامی بود خانوادم دوسش داشتن حرفم باور نمیکردن 

بهش گفتم جداشیم گفت بریم حرف بزنیم منو از شهر برد بیرون و رفت دنبال یکی از دوستاش و بهم تجاوز کرد اونم دوتایی !

من نتونستم اون شب فراموش کنم هنوزم حالم بده حتی منو در خونه هم نیاورد خودم برگشتم خونه با کلی حال بد نمیدونم چ مرگش بود ولی اولی باهم اوکی شدیم بهم گف میخواستم بهت نزدیک بشم ک تورو بکشونم جایی بعدش گف من عاشقتم بعد اینکار باهام کرد نمیدونم کلی سوال دارم ازش فقط دعا میکنم ی بلایی سرش بیاد خیلی ب من بد کرد