2777
2789

بچم دو سالشه وقتایی که شوهرم داد می زنه سرم باباشو  بوس می کنه که دیگه داد نزنه وقتایی دعوای شدید می‌ره قایم میشه و هیچی نمی گه  وقتایی  که تو ناراحتی گریه می کنم اشکامو پاک می کنه و بلند می خنده تا منم بخندم. وقتایی که دلم شکسته و ناراحتم میاد بغلم می کنه و بوسم می کنه .  دوس ندارم دعوا ببینه و روش تاثیر بذاره ولی تو خونه ما با اخلاقای همسرم اجتناب ناپذیره. نمی گم من هیچ تقصیری ندارم ولی خیلی با گذشتم اگر همسرم اشتباهی کنه خیلی راحت می‌گذرم ولی اون انگار منتظره تا من کوچکترین خطایی کنم و اوقات من و بچم رو زهر کنه . روحیم ضعیف شده نمی تونم یه مادر شاد برا بچم باشم و ازین بابت عذاب وجدان دارم. از بچه هاتون بگید یکم تو موقعیت های مشابه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از مشاور کمک گرفتید ؟این بچه قشنگ گناه داره اینطوری بزرگ بشه

به خاطر اینکه استقلال مالی ندارم نمی تونم مداوم برم یه مدت میرفتم که فقط حالت تلنگر داشت همسرم نمیاد . روانپزشک اومد باهام قرص می خوره ولی اونم پشت گوش میندازه و الان سه ماهه نرفته و همون تجویز قبلی رو اجرا می کنه فکر کنم اگر می رفت دکتر در دارو رو بالا می برد ولی فعلا همون در کم رو مصرف می کنه اونم یه خط در میون

به خاطر اینکه استقلال مالی ندارم نمی تونم مداوم برم یه مدت میرفتم که فقط حالت تلنگر داشت همسرم نمیاد ...

نمیدونم ولی بچه خیلی اذیت میشه 

این رفتار قشنگش تبدیل میشه به پرخاشگری و بی تربیتی

دختر منم مث بچه شماست و همش التماس میکنه میگه هر چی بابا گفت جوابشو نده💔

من بیشتر وقتا جواب نمی دم ولی وقتی صبرم تموم بشه میرم تو حموم و در رو می بندم و حرفامو می زنم و جواب توهین هاشو میدم اگر بیرون جواب بدم کتکم می زنه

باور کن ماهم کم بحث نداریم با همسرمولی میگم تو چت خدمت هم میرسیم شمام یذره رعایت کنید قشنگم

من هیچی نمی گم سکوت می کنم شوهرم داد و بیداد می کنه من فقط گریه می کنم اونم وقتایی که دلم از توهیناش می شکنه 

این هنوز کامل به حرف نیامده فقط کلمه می گه . همسرتون فحاشی هم می کنه؟ من یه نگرانی هم اینه که فحش یا ...

راستش انقدر شوهرم بددهنی کرد و فحش میداد و توهین میکرد ک ازش شکایت کردم تا ادم بشه الان ب من فحش نمیده اما کلا بددهنه تو رانندگی زیاد فحاشی میکنه هر چ میگم بچه یاد میگیره فایده نداره متاسفانه