2777
2789

واقعا چی میشه روحمون کجا میره چه بلایی سرمون میاد من چند بار تو خواب دیدم تو تصادف میمیرم ۱۰۰ بار تاحالا دیدم این خوابو هر بارم دقیقا تو ی خیابون تنها هم هستن همون صحنه رو میبینم شاید اینجوری بمیرم ولی میخوام بدونم چی میشه بعدش چه اتفاقی برام میوفته اون دنیا چه شکلیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرگ شتریه که دم در همه خونه‌ها می‌خوابه دیر یا زود همه‌مون مسافریم و باید بریم

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
نه چی میگه

ماه رمضون ک شد شبکه چهار پنج تا شش بشین نگاکن الانم میتونی توگوگل سرچ کنی یکی دوتااز ویدیوهاش نگاکن متوجه میشی

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
اونوقت اگه بدتر این دنیا بود راه برگشتی نیس

راه برگشتی هم باشه، چیزی جز زجر کشیدن بیشتر تو این دنیا برامون نداره 

چون چیزهایی می بینیم که نباید ببینیم و تو خیلی از چیزها هم محکوم به سکوتیم و تو دل مون نگه می داریم و زجر می کشیم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹