2777
2789
عنوان

خونه پدرشوهرم برم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 25 پست
تو پروسه طلاقی خانواده شوهرت نمیدونن؟

میگم ک نمیخاد تو تنش بندازتشون باباش قلبشو عمل کرده استرس براش بده میخاد عادی باشه آخرش بگه

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیگه میخواین طلاق بگیرین خونه ی پدر شوهر لازم نیست بری به همسرتم بگو روز مرد و پدر تولد حضرت علی ...

اره روز زن برا من جای هدیه رفت تقاضا طلاق توافقی ثبت کرد من ازش متنفرم دیگه بخدا

برو به نظرم‌ پای اونا رو وسط دعواتون باز نکن شاید جدا نشدی ولی شوهرت چقدر تو داره هنوز بهشون نگفته

۸۰ درصد پاشیدن زندگیم مقصرش اونان رفتم گفتم خیانت کرده گفتن عیب نداره گذشت کن گفتم فحش و تحقیر میکنه گفتن زن باید بگذره زن باید آب باشه آتیشو خاموش کنه ی بار نزدن دهن پسرشون بگم آدم شو فقط منو مقصر کردن گفتن مادرت تربیتت نکرده

از نظر من عجیب ترین تاپیک میرسه به تاپیک شما!!!! میخوای طلاق بگیری!! ههزارجون خیانت و بدی و اینا هم ...

خودش تقاضا داده چون گفت بزا زن بگیرم گفتم ن بعدم باباش قلبشو عمل کرده استرس براش خوب نیس میخاد تا لحظه آخر ندونن و تو آرامش باشن حالا صدتا تنش انداخته جون خانوادم

به نظرم برو

اولین دلیل چون اکه یک درصدم یه اتفاقی بیفته که بخوای طلاق نگیری بهتره خبرد ار نشن

دومین دلیل پدرشوهرت قلبش چیزی بشه شوهرت از چشم تو میبینه بهونه دستش ند ه

سومین دلیل اگه اونا بفهمن میخوای جدا بشی شاید سنگ بندازن و نذارن همون بهتر که نفهمن و اخر کار متوجه بشن و در نهایت امیدوارم اتفاقی ب رات بیفته که به نفع توعه و زندگیت بهتر بشه و عاقبت بخیر بشی

به نظرم برواولین دلیل چون اکه یک درصدم یه اتفاقی بیفته که بخوای طلاق نگیری بهتره خبرد ار نشندومین دل ...

اینم هس ک ممکنه یادش بدن هیچی بهم نده