2777
2789
عنوان

خونه پدرشوهرم برم یا ن

253 بازدید | 25 پست

تو پروسه طلاقم الان اولشه توافقیه ی جلسه مشاوره رفتیم ۴تا مونده تا حالا انقققققد شوهرم اذیتم کرده خیانت و فحاشی و تهمت توهین تحقیر و خانوادشم پدرمو دراوردن حالا من خانوادم میدونن ولی اونا ن حالا روز پدر     شوهرم مطمئنن میگه بیا بابامو ببین دلم نمیخاد ریختشونو ببینم واقعا

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

داری طلاق میگیری نمیدونن؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو پروسه طلاقی خانواده شوهرت نمیدونن؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

نه دیگه میخواین طلاق بگیرین خونه ی پدر شوهر لازم نیست بری 

به همسرتم بگو روز مرد و پدر تولد حضرت علی هست که کاش یه ذره به حرفاش عمل میکردی و بلد بودی با زن چطوری باید رفتار بشه 

داری طلاق میگیری نمیدونن؟

باباش قلبشو عمل کرده بعد اون زیاد نباید حرص بخوره اینم میخاد آخرش بهشون بگه ک مثلا تو تنش نیوفتن برا همین نرمال رفتار میکنه

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

از نظر من عجیب ترین تاپیک میرسه به تاپیک شما!!!! 

میخوای طلاق بگیری!! 

ههزارجون خیانت و بدی و اینا هم کردن بهت 

دوباره بری باباش رو ببینی؟؟؟ که چی بشه؟؟ 

شاید نمیخواید طلاق بگیریذ،،قضیه جدی نیست ، 

یاشوهرت امید داره