2777
2789
اهانزذیکته ؟توروستا هستید؟

نه اطراف تهران هستیم چندتا کوچه فاصله داریم قبلاً تویه ساختمون بودیم نزدیک شاید۶سال شوهرم که ۶صبح میرفت سرکارمادرشوهرم بامشت میزد به دیوارچون تویه طبقه بودیم اون دیواربین پذیرایی ماومادرشوهرم بوداین مشت زدن یعنی نترس من بیدارم بروراحت بخواب حالاببین من چقدرترسوام بعداون مشت زدن با خیال راحت دوباره میخوابیدم

بهرحال عزیزم ما۱شب که سرشبع ترس ندارع همه بیدار از۱تا۴شاید همه خاب یکمی ترسناک البته بازم نترس تادرق ...

اره تایک نمی‌ترسم چون می‌دونم میادواینکه اکثرهمسایه ها تااون‌موقع بیدارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اطراف تهران هستیم چندتا کوچه فاصله داریم قبلاً تویه ساختمون بودیم نزدیک شاید۶سال شوهرم که ۶صبح می ...

ااخع عزیزم چه مهربونه توهم نترس فیلم با صدای بلند ببین منم شوهرم دیروقت میاداصلن تا ۲نمیترسم ازخدامه تفریحمه وفیلم مبینم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
اره تایک نمی‌ترسم چون می‌دونم میادواینکه اکثرهمسایه ها تااون‌موقع بیدارن

وقتی درقفله تودرامانی 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
وقتی درقفله تودرامانی

مادرشوهرم خیلیییی هوامو داره باورت میشه یه زمان زلزله اومدانقدربعدرفتن شوهرم سرکارمیترسیدم که نگومیدیم بعد رفتن شوهرم سریع در خونه زده میشدمیدیم مادرشوهرم با بالشتش پشت درمیگفت اومدم پیشت بخوابم نترسی حالا ۶صبح بودتایه مدت اومدتاترسم رفع شدشماهم خوبه خداروشکرنترسی بچه داری؟

مادرشوهرم خیلیییی هوامو داره باورت میشه یه زمان زلزله اومدانقدربعدرفتن شوهرم سرکارمیترسیدم که نگومید ...

حالا مادرشوهر من مهربونه بود ولی چندبار نزدیک بود سکته ام بدع کلیدقفل داشت پشت سرم یهووظاهرمیشد اون وقتا خونمون ویلایی داشتم ولی نمی‌ترسیدم خونمونم ترسناک بود  بعدن بچه دار شدم اینقدر کار داشتم وقت نداشتم بترسم الان که آپارتمانم نمی‌ترسم یبار درخونمون بازبود همسایمون صدام کرد رفتم تنهایی انباروکشتم خونه پدریم اینقذردزد می اومد میدمش دستاش خودش برام زیاد ترسناک نیس ازترس لذت میبرم 

حالا مادرشوهر من مهربونه بود ولی چندبار نزدیک بود سکته ام بدع کلیدقفل داشت پشت سرم یهووظاهرمیشد اون ...

منم یکباردستشویی میشستم دخترم گریه کرده بودمادر شوهرمنم کلیدیدک داشت اومده بود خونه دیده بوددستم بنده دخترم برده بودخونش من نفهمیده بودم که اومده سریع دست هاموشستم رفتم دخترم که اتاق بودساکت کنم ولی دیدم نیست سرجاش جوری پابرهنه و بدون حجاب دویدم بیرون جیغ کشیدم همه وحشت کردن تاشب بدنم از ترس میلرزید مادرشوهرهامون همونجورکه خوبن ولی یکدفعه ادموسکته میدن😂😂ایشالله خدامادرشوهر وبچتو برات حفظ کنه عزیزم خوش حال شدم باهات صحبت کردم

حالا مادرشوهر من مهربونه بود ولی چندبار نزدیک بود سکته ام بدع کلیدقفل داشت پشت سرم یهووظاهرمیشد اون ...

واقعاچه جوری نمترسی؟خونه ویلایی ترس نداره چون می‌دونی همه جاش قفله ولی نترس بودن عالیه الان دخترم میگه نکنه تا بابابیادبازم اون صدابیادمیگم نترس هیچی نیست بایدبخاطردخترم نترسم چون نگاهش به من الان

منم یکباردستشویی میشستم دخترم گریه کرده بودمادر شوهرمنم کلیدیدک داشت اومده بود خونه دیده بوددستم بند ...

مادرشوهرش فوت کرد ولی خیلی دوسم داشت نگرانم بودیکرایی میکرد مثلن چشمش نمیدید باکلیدورمیرفت من سایه ش می‌دیدم ازپنجرع در میگفتم کی هستید نمی‌شنبدیبارم حامله بودم شوهرم تا ماشین پارک کنه ازپلع ها اومدم بالا تادربازکرذم دیدم یکی کوچولو سیاه روبروم توتاریکی نشسته چنان جیغی کشیدم گفت چته منم گفتم چرابرق روشن نکردی چراصورت توچادر مخفی کردی گفت نشسته خابم بردسردم بود یبارم باشورت خاب بودم لخت اویل ازدواج اونم کله سحر باکلید اومد من نتونستم پاشم رفت گاز سماور بازگذاشت بعدکبربت زد خونه چنان صدایی خدارحم کردازترس پرید بغلم منم لخت پریدم بیرون   بعد۲ساعت بهم خندیدالان یادم میاد شوهرم ۶,می‌رفت من حتی درقفل نمی‌کردم لخت میخابیدم 

واقعاچه جوری نمترسی؟خونه ویلایی ترس نداره چون می‌دونی همه جاش قفله ولی نترس بودن عالیه الان دخترم می ...

عزیزم نترس من ۱۶سالم بوددرحتی قفل نمی‌کردم خدا حافظ ماست

مادرشوهرش فوت کرد ولی خیلی دوسم داشت نگرانم بودیکرایی میکرد مثلن چشمش نمیدید باکلیدورمیرفت من سایه ش ...

خدارحمتش کنه فکرکن لخت بدوی بیرون بنده خدا مادرشوهرحالاخودش ببین چقدرترسیده آخه بگونرسیده ازراه چرا داری چایی میزاری😂حالاتاتوباشی لخت نخوابی😂 مادرشوهرمنم بعد بردن بچم وبعدجیغ من ازترس فشارش رفت بالااولش آدم می ترسه بعدهمه ی اینهاخاطره میشه میخندیم 

عزیزم نترس من ۱۶سالم بوددرحتی قفل نمی‌کردم خدا حافظ ماست

بعله عزیزم تاخداهست نبایدترسیدمن هم اوایل اصلا ترسونبودم ولی متاسفانه همون خونه که میشستم اتفاق های عجیب و غریبی میوفتادکه سرهمین موضوع از اونجا پاشدم وشدم ترسوخداروشکراین خونم خوب شدچیزی ندیدم

بکارایی میکرد آدم روده پرمیشدنمیدونم چقدر شجاع بودم شاید چون توبچگی قوی شدم یبار خونمون در اومد خواهرم فقط ۱۰ساش بودتاصبخ ازپنجرع به دزد فحش گفت وگفت بیاچراترسیدی فرارکردی خاهرام که بقدری شجاع هستن که نگو ارهیچی نمی‌ترسن

[QUOTE=367454083]بعله عزیزم تاخداهست نبایدترسیدمن هم اوایل اصلا ترسونبودم ولی متاسفانه همون خونه که میشستم اتفاق های ...[/QUOTE شاید خیالات بود بهشون بال وپرنده و اینکه هیچی قشنگ ترازشب نیس من شب میشه زندگیم شروع میشه عاشق شبم

[QUOTE=367454083]بعله عزیزم تاخداهست نبایدترسیدمن هم اوایل اصلا ترسونبودم ولی متاسفانه همون خونه که ...

چقدرعالی وقشنگ خودت وخواهرت نترسین فکرکن دزد ببینی نترسی منم الان بادخترم فیلم میبینم به قول شماشب ترس نداره فقط مال من وقتی که شوهرم نیست نمی‌دونم چرااتفاقات عجیب میوفته الان باشماصحبت کردم کلاترسم ریخت ممنونم ازت❤️