خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بله پایین حفاظ داره کل پنجره وکل حیاط بخداساعت یک شب باکلاه نقابداروباروسریش صورتشوپوشونده بود من هیچوقت نمیتونم شب تنها بمونم بیدار میمونم تا شوهرم بیاداون شب هم قراربود۲بیادکه۱این اتفاق افتادبازم خداروشکربرادرشوهرم نزدیک سریع خودشورسوند
اره ویلایی خاک برسرادرس یه زن میپرسید گفتم نمیدونم سریع پنجره بستم فکرکن عهدیک شب من خیلیییی ترسوا ...
ترسناک بود حق داری ولی حفاظ داره درتون هم قفل کن دیگه جواب نده شاید یکی میخاست بترسوندت این دفعه هم اگه پیداش شدبگوتنت میخاره الان شوهرم میاد بعدالکی شوهرتوصداکن کفش مردانه هم دم دردوتابزار وقتی درقفلع خطری تهدیدت نمیکنه عزیزم هروقت مبترسی بهم پیام بده ماتوبچگی هامون همش تنهابودیم توخونه بزرگ بیچارع مادرم ولی خدا نگهبان مابودچه بسا که قدرتی بالاترازاون نیست
ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،