کلا سمت آگهی دیوار برای شغل رو پیگیری نکنید یا ک ل ا ه برداری هست یا برای دریافت هدیه از طریق دعوت دوستان، آگهی فیک میذارند و لینک دعوت دوستان رو به شما میدهند تا هدیه دریافت کنند.
و حالا داستان اوج دزدی :ادمین ثبت نام همت ورک ک ل ا ه بردار گفت که از برند و اسم شرکت ما سواستفاده شده ما سایت داریم و مبلغ ثبت نام به شماره کارت شرکته، خلاصه هر چی سوال میکردم، مسئول ثبت نام منو مجاب میکرد. حتی با توجه به نظرات مالباختگان ازشون پرسیدم که آیا برای دریافت فایل کار تایپ دوباره هزینه دریافت میکنید؟ که ایشون گفت مگه ما دزدیم، اینکه دزدی هست و کلی قسم و آیه که از برند شرکت ما سواستفاده کردند برای همین نظرات منفی وجود داره.
خلاصه مبلغ 142 هزار و ششصد پرداخت کردم، مواظب باشید چون هر روز مبلغ ثبت نام رو عوض میکنند و یه مبلغ خورده ای هم میگند. مثلا ممکنه فردا از شما صدوبیستو پنج هزار دویست تومن بابت ثبت نام بخوان و بگن که مبلغ ما همینه و ثابته و مبلغی غیر این برای شرکت های ک ل ا ه برداره.
خلاصه در کمال ناباوری متوجه شدم، فایلهای کار تایپ، مبلغ اولیه رو به عنوان حسن کار میگیرند. یعنی دزدی. جالبه اینا مرزهای دزدی رو جابجا کردند، برای فایل ترجمه، میگن هر کسی که ترجمش بهتر باشه بهش پول میدیم، یعنی هم ک ل اه برداری اولیه برای ثبت نام، هم دزدی برای گرفتن پول برای فایل ترجمه ، هم کار بیگاری بی مزد.
خداروشکر میکنم که سلامت درامدم برام مهم هست و از قماش این دست آدمهای بی معرفت نیستم.
مراقب باشید، ادمین ثبت نام برای ثبت نام 50 هزار تومن پورسانت میگیره و خیلی خیلی پیام های گول زننده میفرسته که ما شرکت اصلی هستیم. در نهایت دلم به حال این مردمان پست میسوزه و براشون طلب هدایت دارم. حتی یه خانم تن فروش صدبرابر این دست آدما شرف داره.