2777
2789
عنوان

کالا برگ کودکان زیر دوسال

41 بازدید | 6 پست

این دو میلیون و پونصدی که واسه کودکان  واریز شده چجوریه برای همه بچه ها واریز کردن ؟چرا پس برای بچه من واریز نشده؟

مواد لازم برای داشتن خوشبختی توووووو به مقدار بی انداره❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💜💜💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙💙🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍💖💖💖💖💖💖💖💝💝💝💝💝💝💝💕💕💕💕💕💕💕💕💕💞💞💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💓💓💗💗💗💗💗💗💗💗❣❣❣❣❣❣❣❣لطفا واسه خوشبختیم دعا کنیدخدا خیرتون بده🙊🙊🙊🙊💌💌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کودک زیر دو سال دارید

بله

مواد لازم برای داشتن خوشبختی توووووو به مقدار بی انداره❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💜💜💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙💙🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍💖💖💖💖💖💖💖💝💝💝💝💝💝💝💕💕💕💕💕💕💕💕💕💞💞💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💓💓💗💗💗💗💗💗💗💗❣❣❣❣❣❣❣❣لطفا واسه خوشبختیم دعا کنیدخدا خیرتون بده🙊🙊🙊🙊💌💌
پسرم یکسال و 4ماهشه 10 کیلو به زور میشه...میگن وزنش کمه ...بهش چجوری تعلق میگیره ؟

میگن به وزن ربطی نداره به همه میدن