2777
2789

اگه متاهلی سعی کن خونه دارباشی. یااگه میخا بری سرکار باید شوهرتو بشناسی اگه قراره برا پولت اذیتت کنه یا زندگیت توچالش بیوفته اصلا نرو به جاش کلاسای هنری برو و خوش بگذرون.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هردو رو تجربه کردم هرکدوم مزایا و معایب خودشو داره 

الان بخاطر مشعولیت سر کارم پولش واسم مهم نیس 

تو خونه بودن دیوانه ام میکنه 

اگر ادم تفریح بره هم خوبه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

چ سوالیه اخه

الان شاغلا باحس رضایت میان

خانه دارا هم با حس رضایت

دراصل من میدونم اینجور نیست البته یکی از این دوتا ک واقعا غیرقابل تحمله نگممم بهتره😂

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
چ سوالیه اخهالان شاغلا باحس رضایت میانخانه دارا هم با حس رضایتدراصل من میدونم اینجور نیست البته یکی ...

اتفاقا برعکسه شاغلا در حسرت موندن توی خونه ان و خانه دار ها در عذاب از همیشه توی خونه موندن 

میشه یکم توضیح بدین چجور کاریه نیاز ب مدرک تحصیلی داره؟؟

نه گلم

میتونی از طریق همین اطلاعاتی که داخل گوگل یا یوتوب و تلگرام و این برنامه‌ها هستش و رایگان هم هستند یاد بگیرید

با انتشارات‌ها یا با شخصی‌ها و کلا خیلی جاها میتونید همکاری کنید برای ویراستاری متن‌هاشون

اما پیدا کردن کارش نیاز به صبر و حوصله داره