2777
2789
عنوان

کسی اینجا بوده از پایان نامه دفاع کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 29 پست
خب بد به دل تون را ندید و تلاش تون رو بکنید

چی بگم فوقش یکی دو ماه طول بدم ولی با دست پر برم

تو دوهفته ب همه چی شک دارم

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اینجوری نیس الان از ۲۰ شدهسه هفته قبل می‌فرستی برای داورهامیخونن سر دفاع هم ارائه میدیکاش حداقل مث ...

خوب واسه ما هم از بیست بود 

وقتی می‌تونستی دفاع کنی که داورها تاییدیه اولیه رو میدادن 

اصلا داورها تایید نمی‌دادند دفاع عقب میافتاد خود من دفاعم یه بار عقب افتاد چون استاد خارجی از یه جاهایی از پایان نامه ام ایراد گرفت اومدم اونا رو اصلاح کردم دیگه گفتن اکیه

می رفتیم برای دفاع بر اساس نوع دفاع جواب به سوال ها مقاله نمره نهایی رو میگفتن 

همه جا نمره از ۲۰ 

پروپزال رو خودتون مینویسین؟یا موضوع میگن بهتون واز سایتای خارجی بر میدارین؟ 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
من وقتی ب یه استاد دیگه زنگ زدم سوال بپرسم گفت راهنمات کیه گفت یا خدا 🥲 حتی روزهای اول پسرای دانشگا ...

برو به آموزش بگو وقتی فلان استاد بار علمی نداره چرا اصلا باید به عنوان استاد استخدام بشه؟ 

بگو من دفاع میکنم ولی اگه مشکلی پیش بیاد شماها مقصرید نه من 

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..

یسوال اگر دفاع رو نتونید خوب انجام بدید یا مقاله اتون تکراری باشه کلا می افتید؟ چی میشه؟من خیلی برام سواله اگر مقاله تکراری باشه چیکار میکنن اخه موضوع جدید از کجا میارن که بار علمی هم داشته باشه همه دانشجوها که پروفسور و دانشمند نیستن که بخوان یه موضوع جدید رو برای بشریت حل بکنن 

مثل استاد راهنمای من اصلا جواب نمیدعمنم دفاع پروپوزالمه و استرس دارم

وای پس کار سختی در پیش داری 

خیلی پیگیر باش مشاور خوب بردار حداقل 

خوب واسه ما هم از بیست بود وقتی می‌تونستی دفاع کنی که داورها تاییدیه اولیه رو میدادن اصلا داورها تای ...

الان اینجوری نیس دفاع عقب بیوفته آک برای دفاع درخواست داده باشی 

اینجوری بود منم استرس نداشتم 

پروپزال رو خودتون مینویسین؟یا موضوع میگن بهتون واز سایتای خارجی بر میدارین؟

اره موضوع رو معمولا استاد میگه مطالعه کن یا خودش میگه موضوع رو

برو به آموزش بگو وقتی فلان استاد بار علمی نداره چرا اصلا باید به عنوان استاد استخدام بشه؟ بگو من دفا ...

پارتیش کلفته فک کنم جانباز یا یه سهمیه ای داره

وگرنه دیگه همه میشناسنش

می‌دونن اونقدر بار علمی نداره

همه هم پشت هم هستن نمیشه شاکی شد

یسوال اگر دفاع رو نتونید خوب انجام بدید یا مقاله اتون تکراری باشه کلا می افتید؟ چی میشه؟من خیلی برام ...

تکراری بودن یه سایتی هست ک بارگزاری میکنید برای همانندجویی متن مقالتو بارگزاری میکنی ۲۵ درصد کپی باشه رد میشه

و خب خیلی چرته تو باید کلی رفرنس بیاری از فلان مقاله فقط جمله بندی رو عوض میکنی ک کپی نخوره

ولی خب آزمایشی ها فرق میکنند

و استادها میگن مطالعه کنید درمورد مواد و کارتون

ما انسانی ها همون گذشته رو باید بخونیم چیز جدیدی کشف نمیشه خود استادها هم در جریان نیستن خیلی هاشون ولی ب مدد تلاش دانشجو اینا هم نفع میبرن اسم اول نویسنده مقاله استاده است و این واقعا ظلمه

وای پس کار سختی در پیش داری خیلی پیگیر باش مشاور خوب بردار حداقل

یکی از مشاورام خوبه 

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 
الان اینجوری نیس دفاع عقب بیوفته آک برای دفاع درخواست داده باشی اینجوری بود منم استرس نداشتم

من هم پدرم در اومد دفاع رو تونستم عقب بندازم 

نیم نمره هم ازم کم کردن 

خیلی کار سختیه آموزش اصلا قبول نمی کرد کلی دلیل آوردم که نمونه ای که دادم برای ایکس ری خطا داشته استاد راهنما هم خطا رو متوجه نشده فقط داور فهمیده الان من نمیتونم دفاع کنم 

یادم آموزش قبول نمی کرد اومدم بیرون نشستم دم در آمورش زار زار گریه کردم استادم اومد دیگه مدیر گروه و اینا رو واسطه کرد قبول کردن