2777
2789
عنوان

اگه یه چیزای بد تو گوشی دختر خواهر تون ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 90 پست
😑😑قبل ترش رفته بود لباس های خواب خریده بود عکس ها رو نشونم داد امروز با رمان ها حس میکنم روش تاثیر ...

اصلا مهم‌نیست آدما فرق دارن اگه حس کردی با پسری خیلی بزرگتر از خودش یا فرد خطرناکی ارتباط داره میتونی باهاش صحبت کنی رمان یا فیلم موردی نداره اون فرد بالغ محسوب میشه و نگران این موارد نباش طبیعیه تو این سن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
خب ترجیحت اینه باهات دوست باشه به مشکل خورد بیاد بگه کمکم کن یا فکر کنه یه ادم گیری که هی نگرانی و س ...

گوشیشه خودش داد بهم نوتیف آمد نصفش خوندم متنای خوبی نبود 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه موضوع دیگه هست نمیخواستم اینجا بگم اما مثلا رفته یه تعدادی رفیقای شوهرم فالو کرده 😑😑😑

🥺 کلا انگار حالش خوب نیست آدم می‌ترسه باهاش حرف بزنه حتی پفففف من خودمم زن بابا هستم البته بچه فعلا با ما نیست از همین روزا میترسم بچه شوهرمم بشدد با دایی هاش داره بی ادب میشه اگر الان تو چیزی بگی یا خواهرت باهاشون بد میشه شوهر خواهرت میگه از لج اینارو میگید 

اصلا مهم‌نیست آدما فرق دارن اگه حس کردی با پسری خیلی بزرگتر از خودش یا فرد خطرناکی ارتباط داره میتون ...

دقیقا همسرم مربی باشگاه و خب پیج باشگاه دستش این آمده کلی از رفیقای همسرم که حالا خوش فیسن فالو کرده شوهرم از عکسا خبر نداره ولی میگم نکن استوری کرده رفیقای این دیدن

رمانم ممکنه واسه همون چنل ها باشه 

یه پاراگراف مینویسند بعد پیام رو باز کنی میگه بیا تو چنل فلان بقیه داستان رو بخون 

من یه مدت تلگرامم با پر وکسی وصل میشدم کانال همسریابی و هزار جور چرت و پرت میاورد 

یکی یهو ببینه فکر میکنه من خودم عضو شدم 

در حالی که من عضو نمیشدم 

رمانم ممکنه واسه همون چنل ها باشه یه پاراگراف مینویسند بعد پیام رو باز کنی میگه بیا تو چنل فلان بقیه ...

🫤🫤مثلا عکس با پستونک بگیره عادیه?

🫤🫤مثلا عکس با پستونک بگیره عادیه?

اینکه با لباس خواب عکس بگیره اصلا طبیعی نیس...نمیدونم چرا همه گیر به رمان دادن...الان بحث رمان خوندنش در اخره...اولا این دختر با لباس خواب عکس میگیره و امکان داره بذاره اینستا...به نظرتون طبیعیه وکار درستیه؟ اگه اره که خب وای به حال حیا و نجابت دیگع فاتحه ش خونده شده...والا چیزایی مثل ل ب گرفتن و بغل و ب و س رو تو فیلم صحنه عروسیا همه میبینن...که البته اینم جای تاسفه...اما بحث اسی بیشتر رمان خوندنش نیس...بیشتر عکساسه که میشه گفت مستهجنه و غیر اخلاقی...خیلی طبیعی جلوه ندین قضیه رو

اینکه با لباس خواب عکس بگیره اصلا طبیعی نیس...نمیدونم چرا همه گیر به رمان دادن...الان بحث رمان خوندن ...

من همسرم مربی باشگاه و پیجش هم مال باشگاه آمده اغلب رفیقای همسرم فالو کرده😑 از عصر خوره افتاده به جونم میگم نکن رفیقای همسرم عکساش دیدن🫤

واااالان دخترای ۱۱ ساله رمان میخونن و از اینکارا میکنن اونوقت شما توی کار دختر ۱۹ ساله دخالت میکنید

من تو کار کسی دخالت نمیکنم فقط بحث ابرو وگرنه اونقدر بخونه که شب و روزش قاطی کنه

چ ربطی ب این چیزا داره من ۲۰ سالمهاز این رمانا بعضی وقتا میخونمن رل دارم ن دوسپسر ن هیچی

اگه هیچ تاثیری روت نداره چرا میخونی پس؟ تو یه پیام دیگه گفتی خ د ار میکنی...به نظرت این تاثیرش نیس؟ غیر اینه ذهنت درگیر این مسایله؟ مگه حتما باید درگیر دوس پسر بشه طرف... ببین دختر خوب تاثیر خ ود ار تو ادم خیلی زیاده...هم رو ظاهر هم رو باطن...متاسفانه ماها خیلی بعضی چیزا رو سر سری میگیریم...اما بعدها که پا به سن گذاشتیم نتیجه شو میبینیم