2777
2789
عنوان

اگه یه چیزای بد تو گوشی دختر خواهر تون ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 90 پست

خیر درست نیست درسنیه خوبو بدو تشخیص میده

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😑😑قبل ترش رفته بود لباس های خواب خریده بود عکس ها رو نشونم داد امروز با رمان ها حس میکنم روش تاثیر ...

این ی چیز طبیعی هستش منم گوشیم دوره مجردیم پر بود از عکسای اینجوری خودم برای کسی هم نمی‌فرستادم 

بهتره بهش غیر مستقیم بگی...مثلا داستان دختری رو بگی وبگی مثلا یکی از اطرافیان دوستات بوده و تو این وادیا افتاده و اخرش کارش به جاهای خوبی نرسیده...به نظرم چون دوسش داری باید بهش بگی و الان کمکش کنی... خواهرزاده خودم تو این وادیا بود..متاسفانه خانواده ش نتونستن مدیریت کنن...زود ازدواج کرد به سال نکشیده طلاق گرفت...الانم ۲۸ سالشه اس وپاس تو خونه س...نه درسی...نه هنری...نه کاری...نه تحصیلاتی...بهتره الان کمکش کنی وقتی میگی زرنگه و درساش خپبه حیفه تو این وادیا بیفته چون نابود میشه... اما از راه غیر مستقیم پیش برو...متاسفانه من دوروبرم از این موردا زیاد دارم...هیچکدومشونم به هیچ جا وموفقیتی نرسیدن

بهتره بهش غیر مستقیم بگی...مثلا داستان دختری رو بگی وبگی مثلا یکی از اطرافیان دوستات بوده و تو این و ...

چ ربطی ب این چیزا داره من ۲۰ سالمه

از این رمانا بعضی وقتا میخونم

ن رل دارم ن دوسپسر ن هیچی

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
این ی چیز طبیعی هستش منم گوشیم دوره مجردیم پر بود از عکسای اینجوری خودم برای کسی هم نمی‌فرستادم

منم حرفم این اگه یهو گول بخوره بفرسته چی

حتی شوهرم هم پریشب بهش پیام داده عمو اگه چیزی ناراحتی حرفی  تو دلت بگو استوری غمناک نزار کسی اذیتت کرده گفته نع عمو 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
چ ربطی ب این چیزا داره من ۲۰ سالمهاز این رمانا بعضی وقتا میخونمن رل دارم ن دوسپسر ن هیچی

ببین من راجب عکسا نگرانم الان بیشتر نگران شدم نکن رو ذهنش تاثیر گذاشته 

بهتره بهش غیر مستقیم بگی...مثلا داستان دختری رو بگی وبگی مثلا یکی از اطرافیان دوستات بوده و تو این و ...

دقیقا از 17 سالگی تا الان میره کلاس فرانسوی و خیلی عالی حرف میزنه و هم تو رشته اش موفق 

میترسم نکن بره تو خط و فازهای دیگه

منم حرفم این اگه یهو گول بخوره بفرسته چیحتی شوهرم هم پریشب بهش پیام داده عمو اگه چیزی ناراحتی حرفی ...

خب خودت بشین باهاش حرف بزن یواش یواش درباره رمانا بهش نگو اما درباره عکسا بهش بگو و استوری هاشو اول استوری هاش بیشتر رفیقشو باهاش تا بهت اعتماد کنه و اینارو‌بهش بگو این دختر شرایط روحی بدی داره خواهرتون هرچقدر هم خوب باشه اما کمبود مادرشو حس می‌کنه و قطعا دوستداشت تو خونه اش با خاله هاش وپمادرش بودن و بچه طلاق نبود

عزیزم هیچ ربطی نداره من چون روابط مامان بابامو فهمیدم از بچگی خیلی زود ب بلوغ رسیدم و خ ا زایی میکردم بدون اینکه بدونم چیه

بعدم ک گوشی دستم اومد دنبال همین چیزای بد و چرند میرفتم ولی اینجوری نبود  ک بخوام در واقعیت کاری کنم

و خب خیلی پاک موندم

خودش عقلش میکشه اگه بهش بگی اولش از خجالت آب میشه بعدم روش ب روت باز میشه و بی حیا میشه

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
خب خودت بشین باهاش حرف بزن یواش یواش درباره رمانا بهش نگو اما درباره عکسا بهش بگو و استوری هاشو اول ...

یه موضوع دیگه هست نمیخواستم اینجا بگم اما مثلا رفته یه تعدادی رفیقای شوهرم فالو کرده 😑😑😑

عزیزم هیچ ربطی نداره من چون روابط مامان بابامو فهمیدم از بچگی خیلی زود ب بلوغ رسیدم و خ ا زایی میکرد ...

فکرش کن یکی از اون عکسا استوری کنه پسرا میبینن دیگه

خب ترجیحت اینه باهات دوست باشه به مشکل خورد بیاد بگه کمکم کن یا فکر کنه یه ادم گیری که هی نگرانی و سرک میکشی تو کاراش و ازت دور شه ؟

به حریم شخصیش احترام بذار