2777
2789
عنوان

اگه یه چیزای بد تو گوشی دختر خواهر تون ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم به شما ربطی نداره.. و کارتون زشت بوده گوشیش و دیدین.. کار شما بدتر از رمان خوندن اون بود

من خودم شعور دارم نرم سر گوشیش پس خودش داده بود که جواب امتحانش براش نمونه سوال کار کنم

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
میترسم لطمه بخوره چون جدیدا لباس زیر های ست یا مدلای خاص میگیره باهاش عکس میگیره

منم بودم حس شما رو داشتم

با اینکه همه میگن بچه نیست و این حرفا ولی بنظر من ۱۸ سالگی یه چیز کلیه

ممکنه یه نفر تا ۳۰ سالگی هم آسیب پذیر باشه و اگر فردا خدایی نکرده اتفاقی بیوفته هر کسی که باهاش در ارتباط بوده و میدونسته مسئوله. اگه بهش میگی خیلی خوب باش تا رابطه تون لطمه نبینه 

چون دقیقا چندوقت پیش لباسای باز و لباس خواب خریده بود فقط در حد عکس گرفتن با لباسا فکرم امروز رفت سم ...

باشه خب دوس داشته اون دیگ بزرگ و عاقله ب کسی ربط نداره 

کاش به خودمون اجازه ندیم تو حریم خصوصی دیگران دخالت کنیم

۱۹ سالشه و طبیعیه انسان سالم بعد از بلوغ یسری چیزا واسش طبیعیهاصلا دخالت نکنید به کسی ارتباطی نداره ...

😑😑قبل ترش رفته بود لباس های خواب خریده بود عکس ها رو نشونم داد امروز با رمان ها حس میکنم روش تاثیر گذاشته 

باشه خب دوس داشته اون دیگ بزرگ و عاقله ب کسی ربط نداره کاش به خودمون اجازه ندیم تو حریم خصوصی دیگران ...

😑اگه یه پسری ازش سو استفاده کرد چی