2777
2789
عنوان

اگه یه چیزای بد تو گوشی دختر خواهر تون ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا دیگه ۱۹ سالشه بچه که نیست هممونم تو این سن و سال حتی کمتر کلی شیطنت این مدلی کردیم

😑میترسم لطمه بخوره چون جدیدا لباس زیر های ست یا مدلای خاص میگیره باهاش عکس میگیره 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
😑میترسم لطمه بخوره

نه منم تو یه سنی یه شیطنت های کوچیکی این مدلی داشتم الانم سالم دارم زندگی میکنم. خدای نکرده فیلم یا عکس از روابط خودش نبوده که یه داستان بوده

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

حتی به خواهرم مربوط نیست چه برسه به شما

بعدشم 19 سالش به سن قانونی رسیده

رابطه تو باهاش خراب نکن چون رابطه ات با تو خراب بشه

با مامانش هم  بحث میکنه و اعصاب خواهر خودن خورد میشه

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

نه کاری بهش نداشته باش لطفا  

به خودش مربوطه :)

به هیچکسم چیزی نگو حتی خواهرت 

شاید دوستی کسی فرستاده براش اون نخونده 

یا اگرم خونده باشه اقتضای سنش هست بنظرم عیبی نداره

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

ولی خب ۱۸ رو رد کرده و دیگه براش مثبت ۱۸ مطرح نیستمنتها بازم چون هنوز جوونه متوجه بد بودن قضیه نیست ...

میترسم لطمه بخوره چون جدیدا لباس زیر های ست یا مدلای خاص میگیره باهاش عکس میگیره

چیزی نگو مهم نیست رمانو اکثرا میخونن نزار رابطشون و رابطتون خراب بشه

میترسم لطمه بخوره چون جدیدا لباس زیر های ست یا مدلای خاص میگیره باهاش عکس میگیره