2777
2789
عنوان

میخوام عکس چت بذارم میشه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 77 پست
مشکلش اینه که من دلم میخواد شبا باهام حرف بزنهنمیخوام فقط من از رورم بگممیخوام اونم اطلاعات بده چرا ...

خب اشتباهت همینه 

توام دیگه نریز رو دایره ببین اصن ریکشن اون چیه؟

ببین اینکه تو همه چیو بهش بگی دلیل نمیشه اونم بخواد بگه 

آخره صبر سبزه🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعدش چیشد؟

هیچ منم خسته شدم سرد شدم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

واقعا دارم اذیت میشمنمیدونم چطوری این رفتارم رو تغییر بدم

تنها راهش اینه که سرگرم کنی خودتو یه مدت سمتش نرو اصن بذار اون شروع کننده چت باشه ببین چقد حالت بهتر میشه و عادت میکنی

من خودم قبلا عین تو بودم ولی خب دیگه از یه جایی خودمو کنترل کردم

آخره صبر سبزه🌱
هیچوقت دیر نیست هنوز سنت کمه!به چیزای مهم تر فکر کن به آینده ان فکر کن سواد رابطه یاد بگیر بعد وارد ...

مثل اکسیژنم شده سواد رابطه رو چطوری یاد بگیرم

امپول نیست که تزریق کنم

نمیدونم تغییر چطوریه

وقتی اینجوری حرف زدی دیگه باز گیر نده خودش گفته حرف میزنیم برتر بیاد حرف بزنه و جدی بهش بگو رفتارشو درست کنه اگه بهتر نشد خب میتونی بری

نمیگم صد درصد بشه اونیکه میخوای ها چون نمیشه کسی انقد تغییر کنه ولی بهترم بشه خوبه

تنها راهش اینه که سرگرم کنی خودتو یه مدت سمتش نرو اصن بذار اون شروع کننده چت باشه ببین چقد حالت بهتر ...

اگه پسر پررو شده باشه فهمیده باشه دختر دوسش داره و خبر میشه بازم ازش خبر میشه اگه دختر خبر نشه؟

اگه پسر پررو شده باشه فهمیده باشه دختر دوسش داره و خبر میشه بازم ازش خبر میشه اگه دختر خبر نشه؟

زیاد نفهمیدم چی میگی جمله ی دومت😑

اگه منظورت اینه پسره پروو شده باشه و از دختر خبری نشه بازم ازش خبری میگیره؟ منظورت این بود؟ 

آخره صبر سبزه🌱