2777
2789

لطفا اگ راهی یا قرسی موادی چیزی سراغ دارین ک این مشکلو حل کنه بگین ؟؟؟؟؟؟؟؟

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من الان چند ماهه رنگ نمیکنم تا سفیدی ها بیاد بیرون خیلی دوسشون دارم،عطاری ی دارویی داره حریره سیاه ف ...

حریر سیا واسه چی خوبه؟ واسه همین سفیدی ؟ 

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

حریر سیا واسه چی خوبه؟ واسه همین سفیدی ؟

هلیله سیاه،برای برای رفع سفیدی

گیاه مورد یکی از بهترین گیاهان برای درمان  و تقویت ضعف و شکنندگی  است. برای استفاده از این گیاه کافی است گیاه مورد را با حنا، پودر سدر و گل ختمی بخیسانید و سپس بر روی  خود بگذارید. این کار را چندین بار تکرار کنید تا نتیجه نهایی را ببینید. استفاده از گرمیجات به خصوص شربت زعفران بسیار توصیه می‌شود. اینم هست

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

قرس که نداره

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....