2777
2789
عنوان

میخوام عکس چت بذارم میشه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت صدتو برای کسی نذار بزاراون درگیرتوباشه توکمتربهش زنگ وپیام بده بزار اون اول پیگیرتوباشه

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

ماعم اینجوری بودیم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

اسی اینطوری فقط خودت اذیت میشیتو نمیتونی اونو مجبور کنی هرجوری تو میخوای باهات رفتار کنه تازه خیلیم ...

مشکلش اینه که من دلم میخواد شبا باهام حرف بزنه

نمیخوام فقط من از رورم بگم

میخوام اونم اطلاعات بده 

چرا من انقدر همه چیزو میریزم روی دایره

ولی از اون انقدر کمتر میدونم

دیگه دیره وابسته هستم..

هیچوقت دیر نیست هنوز سنت کمه!

به چیزای مهم تر فکر کن به آینده ان فکر کن سواد رابطه یاد بگیر 

بعد وارد رابطه شو 

منم مثل تو اشتباه کردم سنم کم بود الان ضربشو دارم میخورم هر بار

یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)

یه چیزی خواهرانه بهت میگم الان بهترین سن هستی واسه ساختن اینده ات این پسره نه هرپسری که باشه اول خودتو بساز،وقتت بزاربرای خودت،اینده خودت،شخصیت خودت،استایل خودت ببین پسرهااکثراچقدربه خودشون اهمیت میدن.زیادی پیگیرپسری نباش حتی اگه بهش وابسته ای سعی کن بتونی خودت وافکارت روکنترل کنی تاان شاالله بهترین ها نصیبت بشه