من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خب منم بچه رو کسی کس نگه داره ، از مامانم اینا دورم
خب بچه رو چی کار میکنی؟ من مادرم فوت شده بقیه هم مسئولیت بچه رو قبول نمیکنن،بچم سال بعد میره کلاس اول ،رابطم با همسرم خوب نیست اصلا تمرکز و انگیزه ای برای زندگی ندارم،فقط میخوام یه درآمدی داشته باشم از این خونه برم
من ک میخونم بعد برمیگردم همونایی ک خوندمو یبارم میخونم انگار ک تازه به چشمم میخورن اصلاااا تو ذهنم ه ...
تست بزن
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است