2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 27 پست

میگم خوشبحالت که درامد خودتو داری و میتونی زندگیتو اداره کنی... نمیشه انتقالی بگیری بری شهری که خونوادت هستن؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی میترسم دیگه از ازدواج

من تراپیست خوب پیشنهاد میدم... ازدواج دوم سختتره خودم تجربش کردم ولی خب از تنهایی میترسیدم من

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
میگم خوشبحالت که درامد خودتو داری و میتونی زندگیتو اداره کنی... نمیشه انتقالی بگیری بری شهری که خونو ...

نمیخوام برم.به زندگی مجردی عادت کردم اونجا برم نمیزارن خونه جدا بگیرم و حقوقم هم به شدت کم میشه مجبور میشم با خونواده زندگی کنم برای آب خوردنم هم اجازه بگیرم

سرکار میرم باشگاه و کلاسم میرم الان نمیخوام ازدواج کنم چون تنهاییمو ترجیح میدم به ازدواج های این دور ...

تنهایی الآنم اذیتتون می‌کنه خب مسلمه پشیمون میشی کسی منتظرت نباشه کسی مریض میشی به فکرت نباشه اگه یه انتخاب اشتباه داشتی قرار نیست همه مثل هم باشند تفکرتونو عوض کنید. دعا کنید آدم درستی سر راهتون قرار بگیره 

ممنون اسمشونو میگید

من نمیدونم کدوم شهری من تبریز میشناسم

بنظرم وقت بزار آدم مناسب پیدا کن حیفه تنها موندن تو زندگی

از ازدواج میترسم انقد که خیانت و بدی زیاد شده اونم تو شهر غریب چجوری میخوام طرفو بشناسم همسر اولم پسرعموم بود تو زرد از آب دراومد وای به حال هفت پشت غریبه

از ازدواج میترسم انقد که خیانت و بدی زیاد شده اونم تو شهر غریب چجوری میخوام طرفو بشناسم همسر اولم پس ...

هیچ تضمینی واسه امور دنیا نیست برا همین میگم وقت بزار آدم درست آشنا شو 

کاش تو اینجا بودی 💔

تنهایی الآنم اذیتتون می‌کنه خب مسلمه پشیمون میشی کسی منتظرت نباشه کسی مریض میشی به فکرت نباشه اگه یه ...

الان ارزوم این شده یکی تو خونه منتظرم باشه یکی بهم زنگ بزنه بعضی وقتا به اینکه اگه چیزیم بشه کسی از حالم خبردار نمیشه فکر میکنم دلم میگیره