2777
2789
عنوان

برای سلامتی بابام اگه اطلاعی دارین بگین لطفا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 79 بازدید | 20 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلن چند روز همین حالتو داره دستش و کلن چند ماهه نمیدونم چیکار کنم

کدوم شهر هستی ...زنجان طب سوزنی دکتر وفا ببر ...سرچ کنی میاره ...پدرم بخاطر مشکلات عصبی داشت فلج میشد ...سال 88بردیم با چند جلسه کامل خوب شد ..دکتر محمد جلال وفا

بابای منم اولش چند ماه دستش بود فقط 😔میشه بگید مشکل پدربزرگتون چی بود چجور متوجه شدین

درد  قفسه  سینه  که از،پشت  و جلو  هست    دستش   و وقتی  سکته  کرده  بود  اون سری  اول   به  شدت  بالا میورد     که با داد  بیداد  خالم بردش  بیمارستان  چون میگفت  هیچیم  نیست رو دل کردم   ولی    وقتی   رفتن     سکته  رو رد  کرده بود  و دکتر گفت خوب شد زود اوردید  ولی  از اون  سال  به  بعد  هر سال   انرژیو  فنر   و یک بار عمل  جراحی قلب  باز شد    پیگیر  باش  حتی  شده با دعوا  ببرش  دکتر  یه نوار قلب  بگیرن  من خودم  از استرس  عصبی  شدن  زیاد  بود  دستم  شاید پدرتون  درگیری  فکری  استرس  چیزی داره 

درد قفسه سینه که از،پشت و جلو هست دستش و وقتی سکته کرده بود اون سری اول به شدت با ...

واییی پدر منم هم دستش درد میکنه هم قفسع سینه حالت تهوش هم اینجوره ک حالتشو داره فقط اما هیچی بالا نمیاره دکترم نمیاد خداااااایا😔😔😔چند ماه فقط دستش بود اما الان چند روزه قفسه سینه و دستشه تو نتم هر چی سرچ میزنم میزنه حمله قلبی ادم بیشتر غصه میخوره