2777
2789

به نظر من دختر جای خود عروس هم جای خود 

با کمک از آدم چیزی کم نمیشه به یاد داشته باشید اونا عمر و جوانیشون گذاشتن پای بچه هاشون که یکی از اون بچه ها همسر شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم ولی اصلا ادم خوبی نیس وهیچ کارخوبی برای من نکرده حتی خونه اش هم منوراه ندادامامن تنهاش نزا ...

بله شما ذات خوب خودتونو نشون دادید خدا بهتون کمک کنه نه بنده خدا 

به نظر من دختر جای خود عروس هم جای خود با کمک از آدم چیزی کم نمیشه به یاد داشته باشید اونا عمر و جوا ...

من نظرم اینکه آدم جدای از نسبت به دیگران کمک کنه به خاطر انسان بودن اگه اون طرف بفهمه که هیچ اگه ام نفهمه ام شما کار درست انجام دادی

من نظرم اینکه آدم جدای از نسبت به دیگران کمک کنه به خاطر انسان بودن اگه اون طرف بفهمه که هیچ اگه ام ...

بله 

مادربزرگم خدایی مامانم خیلی اذیت می کرد باهم زندگی می کردیم پدرم هم راننده کامیون بود و چند روز در ماه خونه بود چند سال آخر مریض شد مامانم بهش خدمت کرد اون موقع پدر با یکی شریک بود مادربزرگم گفت دعا می کنم چندتا ماشین بزرگ داشته باشید و یه ماشین کوچیک منظورش سواری بود فوت شد 29سال پیش 

دعاش هم گرفت 

به خاطر همین من خیلی به دعای خیر اعتقاد دارم