2777
2789

از احسان علیخانی تاااااااا بهنوش و گلوریا و همه کلا تیکه مینداختن بهش بعد اخر که گریه کرد همه فاز دلداری و نمیدونم اینا گرفتن واقعا تیکه های بدی مینداختن بخلطر چاق بودنش ولی از همشون قشنگ تره واقعا فاطمه هاشمی با اون قیافش مسخره میکرد نعیمرو😂😂😂😐😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر نعیمه رو دوسش دارم هرکی باهاش ازدواج کنه قطعا خوشبخته

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

اونا کار درستی نکردن ولی به نظرم نعیمه اصلا به شخصیت خودش احترام نمی ذاشت و مدام خودشو به خاطر خندوندن بقیه کوچیک می کرد... وقتی به برای خودت ارزش قائل نباشی نمی تونی کاری کنی بقیه هم بهت تحترام بزارن❤️

تو جوکر با هویت واقعی خودشون بودن؟

با اسم و فامیل خوشون؟

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

از فاطمه هاشمی متنفرمممم زشت پیروک اعتماد به سقفش

گلوریا دلنشینه صورتش دوسش دارم نعیمه هم خیلی خوشگله فقط چاقه مسخره کردن نداره که

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

چرا گریه کردند؟ من ندیدم سری بانوان رو یعنی فقط به خاطر چاق بودن؟ به کسی چه مربوطه که چاقه واقعا که🤦

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

خوب نعیمه خودش شروع میکنه و اجازه میده بقیه هم بگن

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

گریه نکرد! همه ی اون شوخیا هم از قبل برنامه ریزی شده بود و اتفاقا خودش از همه بیشتر با خودش شوخی میکرد

چقدر دنبال حاشیه این

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸