2777
2789
عنوان

مصرف رازیانه برای رشد سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 58 پست

من تنبلی تخمدان داشتم

لعد برا بزرگ شدن سینه خوردم گفتن برا تنبلی خوبه

پودر شنبلیله و رازیانه روزی دوبار میخوردم

پریودیام کلا بهم ریخته نمیدونن برااینه یا قطره ویتاگنوس

ی ماه خوردم دوماعه قط کردم الان با تاخیر زیاد پریود میشم😐😑

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوردنش سرطان زاست و کبدتو داغون میکنه

لطفا دیگه جو ندین

من دوره طب سنتی رو گذروندم

فقط برای کسانی که کیست سینه دارن یا مستعد کیست سینه هستن خوب نیست.

و برای آقایون هم خوب نیست

وگرنه رازیانه یک گیاه هوشمند هست اگر چاق باشی لاغررت میکنه اگر لاغر باشی چاقت میکنه

رحمت رو گرم میکنه

تخمدان هارو فعال میکنه

میل جتسی رو زیاد میکنه

به علت هورمون زنانه پوست رو تازه و شاداب نگه میداره

و کلی خواص دیگه.

ولی روزی یک لیوان زیاده روزی یک فنجون کافیه.

لطفا دیگه جو ندینمن دوره طب سنتی رو گذروندمفقط برای کسانی که کیست سینه دارن یا مستعد کیست سینه هستن ...

برادر من پزشکه میگه روزی ۳۰ تا کیس داریم ک بخاطر رازیانه کبدشون رو از دست دادن و اکثرا سرطانی شدن 

شاید الان نشون نده ولی در اینده حتما نشون میده اثرشو چندسال دیگه وقتی کل بدن ب فنا رفت 

مگه چند وقت مصرف کردین شما

من یه هفته

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
خسته شدم لامصب مث خط کش سافهه

دقیقا💔

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

سیروز کبدی میاری نخوررر هر شب چه خبرهههدیدم که میگم بدبخت میشی نخور

چرا اخه دمنوشه دیگه چرا باید انقدر ضرر داشته باشه

دو شب در میون بخورم اوکیه؟

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

خوردنش سرطان زاست و کبدتو داغون میکنه

سرطان زا؟😳😳😳

اولین باره میشنوم

من تنبلی تخمدان داشتملعد برا بزرگ شدن سینه خوردم گفتن برا تنبلی خوبهپودر شنبلیله و رازیانه روزی دوبا ...

اره هورمونارو بهم میریزه

کیست و اینا نیورد؟ ضرر نداره؟

همینطور چرا عمل می‌کنیین؟ اگه توی فامیلتون سابقه سرطان مخصوصا سینه رو داشته باشین مخصوصا از نوع هورم ...

عمم سرطان سینه داشت

مادرمم یه چربی کوچیک داشت

چرا اخه

من با مصرف رازیانه فهمیدم اندومتریوز دارم

جدی؟😳

واسه یه دختر ۱۹ ساله ام ضرر داره؟

چرا اخه دمنوشه دیگه چرا باید انقدر ضرر داشته باشهدو شب در میون بخورم اوکیه؟

انفاقا گیاهی خطرناکه 

نخور با خاطر خودت میگم

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹