2777
2789
عنوان

مصرف رازیانه برای رشد سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 58 پست
رازیانه پودرش؟

نه دونه شو میگیرم دم میکنم

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

به خدا کل هورمونات و بهم میریزه

میخوام ریسک کنم حداقل تا یک ماه هرشب یه لیوان بخورم ببینم چی میشه

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برگشت داشت؟

ن قشنگ شد

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
نه نکن اینکارو بده خیلی تو سینه اونقدر تاثیر نداره فقط ژنتیکیه خراطین رو فقط انجام بده

یک شب در میون چطور؟

ن قشنگ شد

بنظرت یک ماه مصرف کنم تا چند سایز تغییر میکنم

من با-چایی دم میکنم البته کمی اضافه میکنم. عرق رازیانه طبق توصیه حکیم خیراندیش برا بهبود چروک صورت ...

با چای قاطی کنم دم کنم تاثیرشو میزاره

بنظرت یک ماه مصرف کنم تا چند سایز تغییر میکنم

نکن تو روخدا خطرناکه عوضش صورتم جوشای وحشتناک زد و اینکه سینه هام انگاری کیست اورد که خدارو شکر رفع شد یا پروتز کن و یااینکه چاق شو

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
کارت اشتباهه بعدا میفتی تو دردسر اخه اینم ریسکه

ایشالا اتفاقی نمیوفته یه ماه🥲

نکن تو روخدا خطرناکه عوضش صورتم جوشای وحشتناک زد و اینکه سینه هام انگاری کیست اورد که خدارو شکر رفع ...

مگه چند وقت مصرف کردین شما