2777
2789

پسردایی دوستمه 

خب دوستم گفت شماره‌ات رو بهش بدم منم گفتم نه آیدی تلگراممو بده حالا یکم باهاش حرف میزنم واسه من اونقدرا جدی نبود ولی اون انگار جدی گرفته بود 

همون لحظه اول اصرار داشت که زنگ بزن من از چت کردن خوشن نمیاد و اینا

منم خب دوست نداشتم همون اول شماره‌ام رو داشته باشه جدی‌ام هم نبود برام

همونجا که داشتیم با خنده و شوخی چت میکردم بهش گفتم جدی گرفتیاا یه ایموجی خنده هم گذاشتم بهش برخورد گفت گفتم از چت خوشم نمیاد صلاح دونستی زنگ بزن

منم فقط گفتم باشه ولی زنگ نزدم خلاصه انگار ناراحت شده کلا دیلیت دوطرفه زد 

رفتنش مهم نیست اصلا برام جدی نبود تو همون چت فهمیدم اصلا بهم نمیخوریم از اخلاقش خوشم نیومد شهرهامون هم متفاوته خیلی از هم دوره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ولی دوستم میگه حق داشته بد گفتی بهش اگه جدی نبودی نباید آشنا میشدی و اینا

خب آخه نیم ساعت هم نمیشد آشنا شده بودیم همونجا نشون دادم جدی نیستم دیگه به نظر خودم حرف بدی هم نزدم

نظر شما چیه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راست گفته دیگهاحساساتش رو از سر راه نیاورده خوبه همون اول رفته

چه احساسی عزیزم

همون لحظه تازه باهم آشنا شدیم کی تو لحظه اول احساس داره به طرف مقابل

نه منم بدم میاد تا میایم صحبت کنیم میگه شماره بده زنگ بزنم 😑شاید من نخوام صدای تو رو بشنوم ایش

اصلا کلا خوشم نیومد از رفتارش

ببین میگفت کی میای ببینمت

بهش گفتم حس نمی‌کنی تو باید بیای؟

خب طبیعیه تو لحظه اول که هنوز باهاش آشنا هم نشدم نخوام شماره بدم راحت نباشم تو این مورد باهاش

کلا وقتی هیچ قصدی ندارید توی رابطه هم نرید حتی همون چت کردن هم اشتباه بود وقتی اینهمه فاصله و.. بینت ...

شاید همینطوره

ولی الان این برام سواله که آیا برخورد من بد بوده؟

شاید همینطورهولی الان این برام سواله که آیا برخورد من بد بوده؟

شما از اول هدفتو گفتی.. اون زیاد جدی گرفت ولی حتما بهش برخورد دیگه اخلاق ادما متفاوت

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻