2777
2789
عنوان

به نظرتون با پسره بد حرف زدم⁉️ بهش برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 22 پست
اون لحظه نداشته که رفتهنزاشته احساسی به وجود بیاد چون تو جدی نبودی

نه متوجه منظور من نشدین

میتونست بگه من قصدم از ارتباط جدیه خدانگهدار 

رفتنش اینجوری بود که انگار من رفتار بدی داشتم که بهش برخورده

الان سوال من اینه این برخورد من چیزی بوده که باعث شه به کسی بر بخوره؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم بیخیال طرف شو

بیخیالشم 

میگم که کلا ازش خوشم نیومد 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مشخصه هول بوده ولش کن

نه رفتار‌هاش از رو هول بودن نبود

سمتی که اینت زندگی میکنن تا اونجایی که من دیدم اینجوریه که حرف حرف پسراس انگار توقع دارن دخترا بیشتر حرف گوش کن باشن اما و اگر نیارن 

ولی خب سمت ما اینجوری نیست و من اصلا نمیتونم اینو بپذیرم

انگار خوشش نیومده چندجا بهش نه گفتم

نه رفتار‌هاش از رو هول بودن نبودسمتی که اینت زندگی میکنن تا اونجایی که من دیدم اینجوریه که حرف حرف پ ...

کلا اکثر پسرا دنبال دختر مطیع و تو سری خور هستن 

اصلا خوشم نمیاد 

وای فقط فرار کن فرارررررررررررررررررر

بذار بقیه‌اشو بگم

تازه می‌پرسید کجا بیام؟

بهش گفتم فکر نمی‌کنی خودت باید بدونی؟

بعد گفت آها یعنی بیام تو رو ببینم

باید میومد شهر بغلی که یه نیم ساعتی راه بود 

منم اومدم مثلا یکم ناز بیام😂 گفتم اومدی هم قول نمیدم حتما ببینیم بعد همه‌ی اینا رو با ایموجی خنده میگفتم که جدی نشه

بعد فقط گفت عجب

من هرچی جدی نبودم اون جدی می‌گرفت انگار

بذار بقیه‌اشو بگمتازه می‌پرسید کجا بیام؟بهش گفتم فکر نمی‌کنی خودت باید بدونی؟بعد گفت آها یعنی بیام ت ...

من شمالم اون تهران بود گیر داده بود کی میای تهران ببینمت انگار من کار و زندگی ندارم خودش داره

بعد اومده بود شمال پرنسسعلی منتظر بود من به فرست دیت دعوتش کنم