2777
2789
.

شروع اپلود بزن بعد کپی کن

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
.

شروع اپلود بزن بعد کپی کن

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هدف ازدواجه

به هرحال هدف اگر ازدواجه زیر نظر خانواده آشنا بشید بعد از جلسه اول خواستگاری!

پسری که پیشنهاد دوستی میده اول بدون آشنایی خانواده خوب ترین و پاک ترینش دلش میخواد طرف و ببوسه و بغل کنه

با کسایی که تاپیک 

من نگفتم به خانوادم اون گفته بیا نشون کنیم

خب پس خانواده ارو حتما در جریان قرار بده بعدش ۶ماه صحبت کنید و رفت وآمد زیر نظر خانواده ها که رابطتون از حالت دوست پسر دوست دختری خارج بشه مشاوره برید

ان شاالله خوشبخت بشی❤️

با کسایی که تاپیک 

هدف ازدواجه

پس یکم شل کن بدبخت گفته دستاتو بوس کنم‌ نگفته فلان جاتو بوس کنم که 

وقتی وارد رابطه میشی یعنی تا حدودی باید اوکی باشی عزیزم اینقدر خشک و رسمی فکر‌نمیکنم جایز باشه برای کسی وارد دوستی میشه 

حالا اگه سنتی هستین باز بحثش جداس

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان میگه روم نمیشهمنظورم واقعی نبود

الهی بنده خدا ...

از سر ذوق یچیزی گفته توام که زدی تو پرش 😂

بگو عشقم ایرادی ندارع وقتی دو نفر همو دوس داشته باشم و رابطه سون هدفمند باشه این چیزا نشونه عشق و علاقه هست من هم ناراحت نشدم چون می‌دونم از سر ذوق و عشق زیادت نسبت به من اینجوری گفتی فلانی جانم ☺️

یجوری جمش کن 😐😐🤭

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫