lena_bano مدیر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 68 عنوان تعیین جنسیت | مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 62 پست بچه ها من خیلی دوست دارم بدونم جنسیت بچه ام چیه ویار شوری و ترشی ادر.رام بعضی موقع ها روشنه بعضی موقع ها تیره تهوع صبحگاهی ندارم ی حس شیشمی بیاد بگ جنسیت بچمو! 1403/10/18 | 18:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آغازافسانه عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 412 نه ب خدا بحث دوست داشتن باشه دوتاشم ولی تو جامعه ای بزرگ شدم ک زن ها خیلی مظلوم بودن دقیقا بخاطر این ... آره این جامعه به ما زنا ی زندگی بدهکارهبرای منم دعا کن مامان شم در من خری به گل نشسته.
lena_bano مدیر استارتر عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 68 آره این جامعه به ما زنا ی زندگی بدهکارهبرای منم دعا کن مامان شم انشالله عزیزم من نمیدونم ولی میگن دعای زن باردار گیرایی زیادی داره از خدا برات یه نی نی خوشکل و سالم میخوام ❤️👌
خاطره_70 عضویت: 1392/03/04 تعداد پست: 6006 عزیزم من ادرارم تیره بود ویار و تهوع وحشتناکی داشتم تا پایان پنج ماهگی و میل به شوری و ترشی داشتم اوایل و جوش صورت و سینه هم خیلی زدم بچم پسر هست منتها همین علائم رو سر دخترم هم داشتم من فکر میکنم هر کس یه نوع ویار داره و پسر و دختریش فرق نمیکنه