2777
2789
عنوان

این ناخنا یعنی قشنگ نیست عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 49 پست
ناخن هات زشت نیست لاکش بد رنگه و انگار چندلایست کناره ها و زیر ناخنت هم انگار زخمه و پوسته پوسته شد ...

اون که میگی زخمه احتمالا مال لاک قرمزه اس

اون مال شب یلدا بود که به خاطر مهمون داشتن مامانم کلی چیز میز داد تو وایتکس بشورم نوک انگشتام تمام اونجوری شد حساسیت راد حتی سر انگشت اشاره ام قاچ خورد

بابت بقیه چشم 

کاربری دست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناخنام تواین عکس مشخص هست فقط 🤭

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم من با پشت ناخنام اگه لازم باشه کرم و اینا برمیدارم غذاهم با قاشق چنگال میخورم آشپزی هم اگه خمی ...

اگه زیبایی اولویت بر راحتیتونه خب اشکالی نداره که عزیزم .

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
من خیلی این مدلو دوست دارم ولی رو دستای من شبیه دست بچه میشه چون انگشتام تپله دستم کوتاه تر و تپلی ت ...

اره دیدم دست خودتو به دستت میاد با توجه به عکسی هم که گذاشتی زیاد بلند نبود 

یه سوال منم ناخن های خودم مرتبه و خودم لاک میزنم 

مارک لاک هامم اصولا لیزنه لاک و که میزنم اوکیه خیلی مرتب میشه برق ناخن میزنم حبابی میشه می‌دونی چرا؟