2777
2789
عنوان

این ناخنا یعنی قشنگ نیست عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 49 پست
هرکی یه سلیقه ای داره ولی ناخن بلند وافعا بدهغذا میخوری کرم میزنی میره زیرشون

عزیزم من با پشت ناخنام اگه لازم باشه کرم و اینا برمیدارم 

غذاهم با قاشق چنگال میخورم 

آشپزی هم اگه خمیر یا چیز ورز دادنی باشه دستکش میپوشم همیشه 

کاربری دست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص جوشان ویتامین سی گرفتم زینک داره توش اون خیلی تاثیر داره روی ناخنام روغن نارگیل میزنم

چقدر مصرف می کنی ویتامین سی؟ خب قرص زینک بخوریم بهتر نیست؟ روغن نارگیل چند بار به چند بار میزنی؟ ابلیمو و اینادهم میزنی؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

خوبه برای منم در همین حد ولی مرتب لاک بزن 🙂

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ناخنات قشنگن ولی لاکت انگار خشک شده صاف وسیقل‌ نیست

لاک مشکیه رو الان زدم 

وقت نکردم بزارم کامل خشک شه برق ناخن بزنم 

لاک قرمزه هم اگه منظورت خیلی ضخیم زده بودم اونم باز هنوز خشک نشده بود

عکسارو قبل خشک شدن میگیرم میفرستم برای نامزدم نظرشو بگه اگه خوب نباشه پاک کنم واسه اینه 

کاربری دست 
چقدر مصرف می کنی ویتامین سی؟ خب قرص زینک بخوریم بهتر نیست؟ روغن نارگیل چند بار به چند بار میزنی؟ ابل ...

ویتامین سی روزی یکی، یکی و نصفی 

روغن نارگیل هفته ای یبار که لاکمو پاک میکنم ولی مثلا شب تا صبح دستکش میکنم میزارم جذب شه 

روغن زیتون و آبلیمو مخلوط کردم ماهی یبار میزنم چدن من یکم استرسی ام لیمو ناخنمو خوش خوراک میکنه(به گفته دکتر)

کاربری دست 
اسی خوشگله ولی لاکتو مرتب تر بزن

به اون دوستمون هم توضیح دادم

قشنگم من فوری قبل خشک شدن یا درگیری لاک ازش عکس میگیرم به نامزدم نشون میدم که اگه بده فوری پاکش کنم 

چشم سعی میکنم لاکمو مرتب تر بزنم 

کاربری دست 

ناخن هات زشت نیست لاکش بد رنگه  و انگار چندلایست کناره ها و زیر ناخنت هم انگار زخمه و پوسته پوسته شده خصوصا زیر هر ناخن قرمز مجروحه  انگار جای سوهان برقی یا یه چیز زبره دستت هم پارافین تراپی میخواد تا بند انگشت هات نرم و خوش رنگ بشه 

ناخن یکم بادامی تر  هم دستتو لاغر تر و کشیده تر نشون میده 

ببخشید اگه انتقاد کردم چون خودت پرسیدی خواستم به جای تعریف تمجید الکی راهکار خوب برای دست شکیل تر و ظریفتر داشته باشی 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

بین بلند در این حد خوبه خوشگله ولی اونایی که دیگه خیلی بلنده واقعا شبیه دست جادوگر میشه

من خیلی این مدلو دوست دارم 

ولی رو دستای من شبیه دست بچه میشه 

چون انگشتام تپله دستم کوتاه تر و تپلی تر دیده میشه با این مدل

کاربری دست