2777
2789
عنوان

برای زبان دوم کدوم بهتره و چرا

119 بازدید | 21 پست

سلام 🩷

من انگلیسی یاد دارم 

میخواستم بدونم برای زبان دوم کدوم بهتره

چینی ، آلمانی ، و ترکی 

دلیلشم لطفا بگید 🌱🫂

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
من آلمانی رو ترجیح میدم به بقیه چون مهاجرت خیز تره و برا بعدا خوبه

مرسی از راهنماییت عزیزم 🩷🌱

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فرانسوی من دارم میرم 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

بستگی به هدفت داره

اگه هدفت مهاجرت هست و به صنعت علاقه داری که تو زمینه شغلی هم میتونی توش فعالیت کنی آلمانی

اگه نه چینی چون درحال رقابت با آمریکاست شرکت هایی که چینی هستن مترجم کم نمیخوان

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

هدف مهاجرتی خاصی نداری؟ اگر داری که زبان مقصدت

اگر به هدف مهاجرت نیست و برای دل خودته، من بودم فرانسه رو یاد میگرفتم، آهنگ کلماتش قشنگه، قرابت زیادی با انگلیسی داره، محتوای خوبی میتونی بخونی و ببینی با یاد گرفتنش، پیچیدگی‌های زیاد چینی و المانی هم نداره

ترکی هم خوبه 

فرانسوی من دارم میرم

وای فرانسوی خیلی دوست دارم 

چطوره از نظرت ؟

سخته تلفظش ؟

ترکی که کنسله به نظرم من کلا خوشم نمیاد

بین آلمانی و چینی

هر دو خوبن 

اما اینو میدونم که آلمانی به شدت سختههه

من خودم اگر باشم آلمانی رو انتخاب میکنم چون کاربردی تره

اسپانیایی یا آلمانی 

آلمانی چون خییییییییییلی ایرانی داره مهاجرت می‌کنه 

به کار میاد برای هنرجو گرفتن و مهاجرت کردن خودت 

اسپانیایی هم ۲۷ کشور اسپانیایی زبان داریم

زبان مرجعی هست به نوعی

خییییییلی شیرین و شیواست 

مخصوصاً بازی های کلامیش و آوا هاش و اینکه هرررچیزی توی این زبان شیرین نر و ماده داره 

مثلا میز ماده س😂😂😂

اما چینی و ترکی رو من خودم دوست ندارم

وای فرانسوی خیلی دوست دارم چطوره از نظرت ؟سخته تلفظش ؟

نه خوبه من که دوستش دارم 

چیزی که علاقمند باشی راحته برات

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

بستگی به هدفت دارهاگه هدفت مهاجرت هست و به صنعت علاقه داری که تو زمینه شغلی هم میتونی توش فعالیت کنی ...

دقیقا به همین فکر کردم گفتم چینی 

آخه رشتم انسانیه ولی دوست دارم تجارت رو شروع کنم مدیریت بازرگانی یا حقوق ولی شانس مهاجرتم کمه باید ی چیزی بخونم شانسم بره بالاتر اگه خواستم برم

هدف مهاجرتی خاصی نداری؟ اگر داری که زبان مقصدتاگر به هدف مهاجرت نیست و برای دل خودته، من بودم فرانسه ...

آخه رشتم انسانیه ولی دوست دارم تجارت رو شروع کنم مدیریت بازرگانی یا حقوق ولی شانس مهاجرتم کمه باید ی چیزی بخونم شانسم بره بالاتر اگه خواستم بر

م

ترکی که کنسله به نظرم من کلا خوشم نمیادبین آلمانی و چینیهر دو خوبن اما اینو میدونم که آلمانی به شدت ...

آلمانی از انگلیسی سخت تره؟

دقیقا به همین فکر کردم گفتم چینی آخه رشتم انسانیه ولی دوست دارم تجارت رو شروع کنم مدیریت بازرگانی یا ...

به نظرم برای تجارت چینی واقعا به درد بخور تر باشه مخصوصا تو ایران 

چون اقتصاد چین و که دیدی پیشرفتشو

اگه میخوای با مدرکی غیر اینا مهاجرت کنی فکر میکنم با آلمانی و دوره های آوسبیبلدونگ بشه

بستگی داره میخوای بری یا نه

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .