2777
2789
عنوان

برای زبان دوم کدوم بهتره و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 21 پست
اسپانیایی یا آلمانی آلمانی چون خییییییییییلی ایرانی داره مهاجرت می‌کنه به کار میاد برای هنرجو گرفتن ...

یاد عربی افتادم 😂🤣🤣

چقدر قشنگ و با ذوق تعریف میکنیم😂😭

رفتم ی فیلم اسپانیایی دیدم اتفاقا حس کردم تلفظش سخته واقعا آسونه چون برام صحبت کردن و شیوه بیام خیلی مهمه یننطپطنینیت

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
نه خوبه من که دوستش دارم چیزی که علاقمند باشی راحته برات

عزیزم 🥹✨مرسی موفق باشی

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم 🥹✨مرسی موفق باشی

خواهش همچنین🦋

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

اسپانیایی یا آلمانی آلمانی چون خییییییییییلی ایرانی داره مهاجرت می‌کنه به کار میاد برای هنرجو گرفتن ...

• تعریف میکنی میخواستم بنویسم اشتباه شد😂😭

به نظرم برای تجارت چینی واقعا به درد بخور تر باشه مخصوصا تو ایران چون اقتصاد چین و که دیدی پیشرفتشوا ...

مرسی عزیزم ✨

آلمانی از انگلیسی سخت تره؟

اصلا قابل مقایسه نیست با انگلیسی

انگلیسی راحت محسوب میشه

آلمانی به شدتتتتت سخته

برای هر وسیله ای مذکر مونث دارن

گرامرش خیلی سخته

من دختر خالم آلمانی درس میداد تو سفارت،از اون شنیدم