2777
2789

فردا زایمانمه دکتر استراحت مطلق داده همش میگه خونه زندگیم و ول کردم میخوام یکی رو بگیرم شب پیشم بمونه بیمارستان تا زیر منت این نباشم به نظرتون بیمارستان های دولتی همراه دارن؟میشه اعتماد کرد بهشون ؟ 

مادرها خیلی عجیبن... آره اگه یکی رو بگی بیاد بمونه پیشت خیلی بهتره. اینجوری اون روز قشنگم خراب نمیشه.

اسلام به ذاتِ خویش ندارد عیبی ؛ هر عیب که هست از مسلمانیِ ماست! پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مادرم بهم می‌گفت اون تاریخی که می‌خوای بری سزارین کنی من با دوستام می‌خوام برم مسافرت و ..........

میدونست دکتر فلان تاریخ بهم نوبت عمل داده 

اما بلیط گرفت 

شانس دکتر تاریخ رو برام آورد جلوتر

منم خدمه همراه گرفتم رفتم برا عمل 

بهش نگفتم 

آخرم همون تاریخی که فکر میکرد نوبتم 

رفت مسافرت 

گفت فلانی رو بگو بیاد همراهت 

نمیدونست من با دل شکسته تنها رفتم عمل کردم به کسی هم نگفتم 

تقریبا بچم ده روزه بود از مسافرت که برگشت بردمش خونه شون 

می‌دونه هم خونواده همسرم بام ارتباط ندارن و چقدر دست تنهام

نه بابا هیچ کس رو ندارم بگی هم نمیان

خوشگلم بخاطر نی نی تحمل کن اون یه شبو بذار مامانت بیاد وقتی اثر بی حسی از بین بره با شیاف دردتو میتونی تا حدی کنترل کنی بعد بیای خونه دیگه خودت انجام بدی 

واقا ماها از مادرم شانس نیاوردیم برا منم نبود بعدشم ک رفتم خونش شبا اون میخوابید خودم بالاسر بچه بود ...

وای دقیقااااا سر بچه اولم همین بود بچه آنقدر گریه میکرد اصلاااا بیدار نمیشد نگهش داره من به خاطر زردی بچه ۷ شبانه روز نخوابیدم اصلا