2777
2789
عنوان

واس عروسیم گفتم دف بیاد حالا مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 30 پست
چرا قدیمی اخه موقع ورود عروس داماد دف بزنن قشنگه یا یه ایل صف وایستن

میتونی چیزای بروز تر بیاری

واقعا الان دف دِمُده شده 😂یاد مبینا و ابیررضا افتادم

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا قدیمی اخه موقع ورود عروس داماد دف بزنن قشنگه یا یه ایل صف وایستن

صف وایسادن رو ۱۱سال پیش تو عروسی خواهرم انجام دادیم و گل هم پرپر کرده بودیم دختر چ پسرا روش ریختیم دف هم همه بچه ها گفتن قدیمی شده اگر واقعا دلت میخواد ب شوهرت بگو برات بیاره 

بله درست گفتن

دیگه قدیمی شده

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
چیزای بروزتر مثلا چی

ی اهنگ شاد بزاری و اتیش بازی انجام بدین 

از اون فشفه ها که تو هوا پرت میکنن خیلی جذاب تره تا دف

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم

به همسرت بگو دوس دارم دف زن بیاریم مایبار عروسی میگیریم دلم میخواد کاری ک میخوام انجام بدم  قدیمی هم باشه دوس دارم عروسی اینهمه هزینه 1یا 2تومن چیزی نیس ک . 

چیزی ک دوس داری انجام بده رو دلت نمونه

اصن گفتیم دف بیاد بعد اینکه گفتیم مادرشوهرم داره این جوری میکنه

دیگه هماهنگی هارو کردید رزرو هم کردید بیخیال حرفا هرکی هرچی گفت از این گوش بگیر از اون گوش بده بیرون .نزار حرفا ناراحتت کنه خوش بگذرون .اگه باز کسی چیزی گفت بگو رزرو کردیم بخوام کنسل کنم باید نصف هزینه رو بدم پس بیان بصرفه تره 

اینکه تو ورود عروس داماد دف بزنن قدیمیه؟

خیلی تکراری از مد افتاده‌اس ولی خب سلیقه ایه مهم نظر خودته ، من یودم یه گروه محلی میاوردم جلومون رقص و آهنگ محلی خودمون پخش بشه خیلی شیرین از مد نمی‌افته چون برای شهرتون هم هست لذتبخش و جالبه. الان میبینم گروه رقص ترکی  یا شمالی آوردن خیلی برام جذابه کوتاه موقع ورود میرقصن  

باز هم میگم سلیقه ایه و مهم نظر عروس هست