جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چرا قدیمی اخه موقع ورود عروس داماد دف بزنن قشنگه یا یه ایل صف وایستن
صف وایسادن رو ۱۱سال پیش تو عروسی خواهرم انجام دادیم و گل هم پرپر کرده بودیم دختر چ پسرا روش ریختیم دف هم همه بچه ها گفتن قدیمی شده اگر واقعا دلت میخواد ب شوهرت بگو برات بیاره
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
اسی دختر و پسر ۶ ساله دارین یکیش لباس عروس بپوشه یکیش لباس داماد پسر بچه بیاد دست گل رو بده ب داماد و داماد بده ب تو دختره هم ی سبد قشنگ پر از گلبرگ داشته باشه روتون گل بریزه
اصن گفتیم دف بیاد بعد اینکه گفتیم مادرشوهرم داره این جوری میکنه
دیگه هماهنگی هارو کردید رزرو هم کردید بیخیال حرفا هرکی هرچی گفت از این گوش بگیر از اون گوش بده بیرون .نزار حرفا ناراحتت کنه خوش بگذرون .اگه باز کسی چیزی گفت بگو رزرو کردیم بخوام کنسل کنم باید نصف هزینه رو بدم پس بیان بصرفه تره
خیلی تکراری از مد افتادهاس ولی خب سلیقه ایه مهم نظر خودته ، من یودم یه گروه محلی میاوردم جلومون رقص و آهنگ محلی خودمون پخش بشه خیلی شیرین از مد نمیافته چون برای شهرتون هم هست لذتبخش و جالبه. الان میبینم گروه رقص ترکی یا شمالی آوردن خیلی برام جذابه کوتاه موقع ورود میرقصن