2777
2789
عنوان

بعد از ده ماه میخایم به هم برگردیم بخاطر بچمون

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 33 پست

خیلی زندگیارو دیدم ک بعد از مشکلات این‌چنینی خدا نظر کرده دوباره پا گرفته

شما با خدا معامله کن انشاالله به روی پسرت نگاه میکنه همسرت اهل میشه جواب اعتماد دوبارتو ب بهترین شکل میگیری

آقا امام رضا ضامن خوشبختیتون🌹

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه بین خودتون بود میشد ولی وقتی چیزی رو پخش کردید گندش در اومده اصلا بخاطر بچه اتفاقا خیلی بدتره

اولش فکر میکنی باید تمومش کنی 

ولی بچه امان از بچه

پسرم بشدت عصبی و فکری شده 

همش ازم میخاد برگردم 

پسرم خیلی ضربه دید و مدرسش بشدت افت کرد کسی ک پارسال شاگرد ممتاز بودامسال بشدت ضعیف شده

خونه رو بگیر ازش، بزار بچه یکم‌ بزرگ‌تر‌ بشه بعد پرتش کن‌بیرون از زندگیت، یادت نره تا قرون اخر پولاش هم‌خرج کنی اجازه پس انداز و اینا هم‌بهش نده. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

برین مشهد میخواد دعا کنه خیانت های بعدیش رو نشه 

ذات خیانت و تنوع طلبی فقط با مرگ درست میشه الکی فقط خودتو دق میدی 

مردی که خیانت کرد به درد سطل زباله میخوره 

در ضمن خونه رو به نامت میکنه ولی به راحتی اب خوردن میتونه پس بگیره میگه هدیه دادم 

اولش فکر میکنی باید تمومش کنی ولی بچه امان از بچهپسرم بشدت عصبی و فکری شده همش ازم میخاد برگردم پسرم ...

عزیزم با این شرایط که گفتی برنگرد چرا از اول ماجرا رو پخش کردید خب همه جا بفهمند من شوهرم خیانت هم کنه کاری که میکنم در سکوت جدا میشم چیزی که پخش شده مضحکه خاص و عام میشی وقتی برگردی عزت نفس داشته باش قوی باش و برنگرد پرستیژ و شخصیت خیلی مهمه 

کاش تو اینجا بودی 💔

آخخخخخخخخخ دلم ترکید یاد بدبختی خودم افتادم

آبروی اون رفته گلم سعی کن ببخش و بخاطر خودت و پسرت زندگی کن

یکی باید به خودم بگه  تو که بیل زنی باغچه خودت بیل بزن زمان میبره همین 

نه نرفتم قصدم جدایی بود تا قبل دی ماه

اول تنهایی برید بعد با پسرتون 

حتما برید مشاور حادق وامین وخداشناس

پشت گوش نندازیدا 

بدون شوهرتون اول خودت بعد با پسرت 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد