2777
2789
عنوان

اون کلیپ که پسر لبنانی نابینا شده و نامزدش ب پاش مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 23 پست

ولی این اثبات عشق واقعی 

که هنوزم وجود داره حتی اگه عشقت صورتش مشکل پیدا کنه بیناییش از دست بده تو بازم همون قدر عاشقشی و نقصش باعث شک تو دلت نشده و مثل قبل عاشقشی و بازم حاضری باهاش ازدواج کنی🫠🩵🩷

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این شوهرش نبوده که پسر مردم بوده ،اون موقع که قرار بوده ازدواج کنن سالم بود یعنی دختر خانم میتونست ن ...

امضات 😂😂😂😂

ولی آخرش ماستارو ریختی تو قیمه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
حرف کلیشه ای هستش عزیزم بالاخره چشم داره میبنه یعنی تو حاضری دور از جون شوهرت ی روز نابینا باشه؟ خیر

دیگه به قول خودت یه حرف کلیشه ای بود زدم ، دنبال زیر بغل مار نگرد 😉

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
دیگه به قول خودت یه حرف کلیشه ای بود زدم ، دنبال زیر بغل مار نگرد 😉

😂😂😂😂 دنبال چی؟؟؟؟

چقد کاربرای نی نی سایت دنبال دعوان من ی چی گفتم توهم جواب دادی دوباره جوابتو محترمانه دادم بدون هیچ قصدی 

شما از اون کسایی هستی که نمیشه باتون ی کلمه حرف زد

😂😂😂😂👏

😂😂😂😂 دنبال چی؟؟؟؟چقد کاربرای نی نی سایت دنبال دعوان من ی چی گفتم توهم جواب دادی دوباره جوابتو مح ...

تو از دو خط من ، از کجا فهمیدی باهات دعوا دارم ؟؟؟