وای خدا منم دقیقا برا بچه قبلیم نمیدونم چرا همه پزشکان بیخیال بودن تا این یکی بارداریم دیگه رفتم پی ...
ینی با قند ۹5 شما سقط کردی؟
فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وای خدا منم دقیقا برا بچه قبلیم نمیدونم چرا همه پزشکان بیخیال بودن تا این یکی بارداریم دیگه رفتم پی ...
دکترایی ک میرم عالین
زنانم متخصص بارداری های پرخطر
تیروییدمم دکتر داخلی فوق تخصص تیرویید و دیابت
جفتشون دلسوز
فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
آره پنج ماه بعدش باز باردار شدم چون حالم خیلی بده بود
مثل من، من سزارین بود ۸ماه بعد
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏
من از اول بارداریم متفورمین میخورم.دوستمون درست میگه قند به قلب نوزاد فشار میاره.از همین الان برو دک ...
دکتر غدد نرفتم میرم اینروزا حتما،دکتر تغذیه بهم رژیم داده حتما میرم غدد تحت نظر دکتر بارداری پرخطرم
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏
من آمینو نشدم آمینو رو خواهر شوهرم انجام داد من به پزشک اصرارم این بود که برام سل فری بنویسه
اوکی منم انجام میدم