2777
2789

ثبت نام تو پلتفرم روانشناس خوب به چه صورت هست چه شرایط و هزینه ای داره ؟ همون سایتی که اسامی روانشناسان هر شهر رو داره .. آیا هرماه باید هزینه ای داده باشه ؟ 

با مدرک کارشناسی ارشد و بدون شماره نظام میشه ثبت نام کرد؟ 

سوال بعدی آیا از کار و درآمد راضی هستید ؟ بدون شماره نظام هم میشه تو کلینیک شخص دیگه ای کار کرد ؟ 

من جواب سوالتو نمیدونم ولی ی سوال منی ک میخوام برم این رشته رو بخونم بنظرت بازار کار داره ارزش داره یا نرم اگه خودت برمیگشتی عقب این رشته رو میخوندی؟

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
من جواب سوالتو نمیدونم ولی ی سوال منی ک میخوام برم این رشته رو بخونم بنظرت بازار کار داره ارزش داره ...

واقعیتش من رشتم روانشناسی نیس برای دخترعموم میپرسم درواقع سوال اونه .. 

والا من یه شخصی رو میشناسم با پارتی هم تو کلینیک شخص دیگه ای کار میکنه و معلم روانشناسی و مشاور تحصیلی هم هس 

شماره نظام نداره مدرکش هم کارشناسی ارشد بالینی ولی خوب گفتم پارتی خوبی داره .. حتما درآمد خوبی هم داره  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@فاقد_نام_مستعار سلام وقت بخیر ، عذرمیخوام .. شما در رابطه با این موضوع اطلاع دارید ؟ سپاس 🌹🌹🌹🌹 ...

سلام عزیزم 🌹 

حقیقتا برای مورد اول اطلاعی ندارم 

و برای بدون شماره نظام تو کلینیک ها کار کردن شاید اگر رزومه های قوی داشته باشید قبول کنند 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹