2777
2789
عنوان

دلم میخواد طلاق بگیرم

130 بازدید | 16 پست

ولی میترسم خونوادم بدجوری بهم بپرن ک چرااینکارو میکنی

ولی واقعا حالم بده تواین زندگی شوهرم داره خیانت میکنه اونم بایکی ک همش میبینمش جلوی چشمم حتی همش سعی میکنه باحرفاش ناراحتم کنه دیگه حوصله سرو کله زدن بااینارو ندارم هر غلطی میخوان بکنن خداهم کاری نمیکنه حالم ازشوهرم ب هم میخوره  حتی ازم رابطه میخواد میخوام بزنمش 😔😔من استحمام کردن خسته شدم میخوام بچه هامم بردارم برم ازین شهر ولی خونوادم میدونم طرف منو نمیگیرن چ گناهی کردم باید وسط این چیزا گیر کنم حتی نمیتونم واسه خودم تصمیم بگیرم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری ی بار رسواش کردم ولی پیش اونی ک رسولش کرده بودم اون گفت بهتراز ای شخص نیس همش طرف اون خودشو بد ...

مدرک فقد

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اسکرین ازچتاش کافیه ب کی بدم؟

پدرشوهرت و مادرشوهرتو دعوت کن خونت از خانواده خودتم بگو بیان نشون بده 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸