2777
2789

آخ خدا ، چرا خدا به حرف نمیاد ؟ چرا به حرف نمیاااااد 

خسته شدم دیگه 😭 شوهرم بهم شک دارهههههه 

امروز از سرکار اومده بود ، اومد سراغم رفتیم یکم دور زدیم 

بعد یادم افتاد. که باید برم گواهی بگیرم من پشت کنکوری ام و مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردم برای دیپلم ی سری هارو تجدید شدم دی ماه دادمشون جز یه درس که من یادم رفته بود اصلا نمیدونستم بخدا چون دوتا امتحان پشت هم بودن من اصلا توجه نکرده بودم درس سلامت و بهداشت بود بعد من روز بعد عربی داشتم رفتم دیدم یکی از مراقبا داشت می‌گفت دیروز سلامت بهداشت خیلی آسون بوده اونجا یادم افتاد امتحان داشتم 

خلاصه رفتم مدرسه خودم برام نامه نوشت گفت موجه کن 

شوهرم اولش توجه نکرد به برگه ای که موجه کردن 

اما بعدش که خوند دید نوشته فلان تاریخ امتحان موجه بشه بهم ریخت 

گفت کدوم گوری رفتی آخ خدا 😭😭 میخواست با چاقو خودشو بکشه 😭 با مشت میزد تو شیشه جلو ماشینش

با چاقو زد تو کاپوت ماشینش سوراخش کرد💔

میگ تو نرفتی امتحان تو رفتی ولگردی 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خدا  چرا مردم اینجوری شدن  کتکت  زد 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یاخدا

چندسالته اخه 

عاقبت کودک همسری

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن