2777
2789

بنظر من فعالیت تو اینستا پیج بزن بعد مثلا ویدیو های طنز بزار یا کلیپ عاشقانه یا هر محتوایی خودت خواستی یوتیوب هم میشه انلاین شاپ هم میشه ولی اگ خودت بودجه داشته باشی خوبه  

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
بنظر من فعالیت تو اینستا پیج بزن بعد مثلا ویدیو های طنز بزار یا کلیپ عاشقانه یا هر محتوایی خودت خواس ...

شما از کسب درآمد با یوتیوب اطلاعی داری؟میشه بگید چکارباید کرد؟

گاهی بیا درد و دل کنیم......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما از کسب درآمد با یوتیوب اطلاعی داری؟میشه بگید چکارباید کرد؟

زیاد نه ولی خوب تقریبا تو خوده یوتیوب کلی اموزش گذاشته ی ایمیل کسب و‌کار باید درست کنی بعدم تو یوتیوب کانال درست میکنی پروف میزاری و اسم و بعدم ی بیوگرافی در مورد کارت شروع ب کار میکنی روزی مثلا دوتا یا سه تا ویدیو میزاری ک بره اکسپلور از اونورم ی چیزایی هس ک برای کسب و‌کارت هس باید فعال کنی ویدیو اموزشی ببینی بو یوتیوب متوجه میشی از طرفیم باید استودیو یوتیوب دانلود کنی از طریق گوگل هم میتونی ببینی اونجا نشونت میدع که چقد بازدید داشتی چقد لایک داشتی ویدیوهاتو نشون میده اینا اگ خواستی شروع کنی خوبه ولی محتوای کانالت باید ی چیز باشه حالا ویدیو های اموزشیش ببین بهتر متوجه شی

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖