2777
2789
عنوان

نمیدونم بعضی خانوما چه جوری چندتا چندتا بچه میارن با وجود مشکلات

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تک فرزندی اصلا خوب نیست ندیدم خود بچه راضی باشهولی اینایی که سومی رو میارن و زیاد هم شدن هر بار تعجب ...

تک فرزندی از نظر من هیچ اشکالی نداره 

خیلی هم خوبه والا 

دوتا بچه اگه شرایط داشته باشی هم خوبه 

ولی خب میترسم از آینده،، 

خیالم راحد نیست از زندگیم 

استرس دارم 

تک فرزندی از نظر من هیچ اشکالی نداره خیلی هم خوبه والا دوتا بچه اگه شرایط داشته باشی هم خوبه ولی خب ...

اختلاف سنی بچتون با بعدی که به دنیا بیاد خیلی زیاد میشه  بشینید خوب فکر کنید اگه واقعا یه زمانی قراره بچه دار بشید الان موقعشه  اگه نه هیچی 

تک فرزندی اصلا خوب نیست ندیدم خود بچه راضی باشهولی اینایی که سومی رو میارن و زیاد هم شدن هر بار تعجب ...

عزیزم من این تازگیا خیلیارو دیدم سومی رو هم میارن و زندگیشون خوش و خرمه   نمیشه برا زندگی بقیه تصمیم گرفت

بعضی ها عقل ندارن راحتن بجز خودشون و خواسته های خودشون به هیچ چی فکر نمیکنن

عزیزم  با احترام  شما زندگی خودتو بساز، خودتونو تو هر مسئله ای دخالت ندین بچه آوردن یا نیاوردن تصمیمش با خانواده هاس  بچه هم یه خواستش که حتما میخواد که میاره  و ربطی به بقیه نداره 

عزیزم با احترام شما زندگی خودتو بساز، خودتونو تو هر مسئله ای دخالت ندین بچه آوردن یا نیاوردن تصمیم ...

چرا نداره 

مثلا کسی که نمیتونه بچه تربیت کنه بچه ی دزد و معتاد و قاچاقچی و قاتل تحویل میده 

بیاد خونه ی شما دزدی با عزیزانت درگیر بشه دعوا کنه تو مدرسه بچت رو ادیت کنه  دختری که تو خانواده ی فقیر پر عقده بزرگ شده به خاطر براوردن خواسته هاش اوار شه رو زندگیت و...

بازم‌میگی به ما ربطی نداره 

به ما ربطی نداره مال انسانهای اولیه بود تعدادشون کم‌بود شاید یه ادم سال تا سال ادم دیگه ای رو نمیدید 

چرا نداره مثلا کسی که نمیتونه بچه تربیت کنه بچه ی دزد و معتاد و قاچاقچی و قاتل تحویل میده بیاد خونه ...

البته اونکه واقعا شرایط زندگیش خوب نیست بله نیاره خوبه ولی شما این و برا همه ادما میگین شما یا اشخاص دیگه حق توهین کردن به بقیه رو ندارین  خب شاید کسی شرایطش رو داره و میخواد بچه بیاره  برا همه که نمیشه یه نسخه پیچید و همه رو به یه چشم دید 

البته اونکه واقعا شرایط زندگیش خوب نیست بله نیاره خوبه ولی شما این و برا همه ادما میگین شما یا اشخاص ...

منم‌نگفتم همه ی ادم ها

فکر کنم چون یا خودتون موافق فرزند اوری هستید یا چندتا بچه دارید گارد گرفتید 

کامنت اول نوشتم‌که بعصی ها با وجود صدتا مشکل همچنان در حال زاییدن هستن استاتر گفتن چه دلی دارن با وجود مشکلات زیاد خود خواسته بچه میارن گفتم‌چون عقل ندارن 

.والا کسی که شرایط تربیت نگهداری و تامین اینده ی  بچه رو داره چرا نیاره 

ولی واقعیت اینه اکثر اونهایی که زیاد بچه دارن نتونستن در نگهداری از بچه ها و تامین اینده و خواسته هاشون (خواسته های معقول و واجبات ) موفق باشن پای صحبت بچه هاشون بشینی متوجه کمبودهاشون میشی

ولی اکثرا  والدینشون  توهم موفقیت تو تربیت و نگهداری بچه رو دارن 

خب شما مشکل داری با همسرت نمیدونم چرا بحث مردمو وسط میکشی

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

حرفاتون درست اما خیلی از اقایوون یا خانم ها هستن دقیقا بعد از دوتا سه تا بچه هوس مواد کشیدن .جنس مخالف ..یا خیلی مساعل که نمیخوام باز کنم میکنن اونوقت تکلیف چیه واقعا

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸