2777
2789
من نظرم اینه قبلا ها مثلا دو دهه پیش آمار مردای خیانت کارررر خیلی زیاد بوددددد .... ولی الان واقعا ز ...

من که سرم به زندگی خودمه 

دنبالش نیستم ببینم کی چیکار میکنه 

و خدا رو شکر اطرافیانم خانم و آقایی نابهنجار ندیدم 

اونایی که میشناسم 

و با همچین افرادی مراوده ندارم

اونام امیدوارم پشیمون بشن

به هر حال جمع نبندیم بهتره 

و سیاه نمایی 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نکنه سر کسی بیاد سخته بخدا🩷

پس به جای اینکه نمک بپاشن روی زخم یه زنی که از درد خیانت شکسته درکش کنن تاسرشون نیاد.من شوهرمو میشناسم جلو چشم خودم زنه براش کرم میریخت شوهر من نگاشم نمیکرد زنه نمیدونست من زنشم همینجوری چرت وپرت میگفت تا اینکه شوهرم پیاده اش کرد بعد دعوامون شد این زنها بی تقصیرن یعنی؟من هم شوهرمو مقصر میدونم هم اون زنهارو 

من فقط دارم میگم ما نمی‌تونیم کل جامعه رو پاک و مطهر کنیم مگه میشه تو جامعه دزد وجود نداشته باشه؟هرک ...

دختر همسایه مامانم با مرد متاهل رفت تو رابطه منشی دفترش شد کاری کرد طرف زنشو طلاق داد بادوبچه کلی امتیاز از مرده گرفت سریعم باردار شد خیلیا زرنگیشو تحسین کردن ولی از نظر من یه زن هرزه خونه خراب کنه 

من که سرم به زندگی خودمه دنبالش نیستم ببینم کی چیکار میکنه و خدا رو شکر اطرافیانم خانم و آقایی نابهن ...

والا منم تا تنها بودم اصلا نمی‌دونستم این چیزارو تا. وقتی که با نامزدم بیرون بودیم عطر میخریدیم علنا زده داشت بیخودی صیمیمی شد نامزدم میخواست عطرو بزاره سرجاش نخره با این وضع رفتارش..... می‌گفت طلاق گرفتم چند ساله تنهام دنبال یکیم بریم سفر 😑😂 .....من نمی‌دونم وقتی میبینن یکی کنارشه چرا مییکنن آخه 😑😑.... 

من فاز بعضی بانوان تو این تاپیک درک نمیکنم طرفدار خانمای تن فروشن که حاضرن برا قروفر و خرج روزانشون از شرافتشون بگذرند و زندگیا رو به آشوب بکشند.ی تعدادی که حتی حاضرند نفر سوم رابطه بشن و زن دوم چطور میتونید از این موجود ضعیف حمایت کنید و بگید مقصر مرده!

از قدیم تا بوده این آقایون بودند که چندهمسری اختیار کردند ذات مرد با زن متفاوته تا عرضه نباشه مرد دنبال هوسش نمیره

حالا بماند ی معدود مردایی که واقعا مردن و عنصرشون نجیب

اما داریم می‌بینیم اوضاع جامعه و شبکه های اجتماعیو خانمایی که هنری ندارند غیر عرضه برهنگی و خودنمایی از خودشون

خودتون که خانمید اینجا عکس میزارند چقدر التماس طرف می کنید و مشتاقید که عکس از خودش یا اندامش بگذاره چون خواستار زیبایین

ذات مرد هم اینه قدرت داشته باشه برا جلب جنس مخالف و حمایت از اون و نمایش قدرت جنسیش

پس ی خانم نباید به خودش اجازه بده به حریم شخصی و مشترک ی زن و شوهر نزدیک شه

دفاع از آقایون نمی‌کنم ولی اصل حرف استارتر چیز دیگریست

تجاوز و غیره هم که عنوان می کنید بحثسش خارج از این تاپیکه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

من فقط دارم میگم ما نمی‌تونیم کل جامعه رو پاک و مطهر کنیم مگه میشه تو جامعه دزد وجود نداشته باشه؟هرک ...

منم یقه شوهرمو گرفتم که تصمیم دارم شرایط جدایی رو داشتم طلاق بگیرم اما اما اما اون زن هرزه رو تا قیامت نمیخشم و آهم دنبالشه .شوهرمم میسپارم به همون زنهای خراب.میدونم بعدازمن روز خوش نمیبینه چون اونقدری دوسم داره که فقط خودم میدونم چقد بهم وابسته اس اینم براش بسه که قدرمو ندونست

دختر همسایه مامانم با مرد متاهل رفت تو رابطه منشی دفترش شد کاری کرد طرف زنشو طلاق داد بادوبچه کلی ام ...

خب؟مرده لاشی بوده دیگه زنه از هوا باردار شده؟

من  با زنه کاری ندارم چون از اینا تو جامعه هست نمیتونم برم یه تک تیرانداز بخرم همه رو بکشم یا پارتنرمو تو خونه حبس کنم که پس تنها راهش اینه آدم درستی رو تو زندگیم انتخاب کنم اگرم یه روزی انتخابم اشتباه بودش بهتر جلوی ضررو از هرجا بگیرم منفعته

الانم دایرکت من پره پسرای هوله مگه زورم کردن که جواب شونو بدم؟ بر میگرده به ذات آدم جنسیت نداره

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

عزیزم شوهرتون خشگل و خوشتیپه؟؟ اخه چرا باید به راننده اسنپ پیشنهاد بدن؟ که کرایه نگیره؟ اخه ارزششو د ...

ربطی به خوشتیپی نداره دختر ۱۴ ساله آویزون یه مرد متاهل با ۳بچه شده مرتیکه نه پول داره ن قیافه زنش فهمید رسواشون کرد ابرو واسه دختره نزاشت پیاماشو اسکرین گرفت تو جمع بهمه نشون داد دختره فامیلش بود

عزیزم خدای نکرده خدای نکرده تا وقتی یه اتفاقی برای آدم پیش نیاد آدم نمیتونه درک کنه  وقتی یه خانم خیانت میبینه از شوهرش متنفر میشه ولی همزمان از اون زنی که با نقشه جلو اومده هم متنفر میشه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
عزیزم شوهرتون خشگل و خوشتیپه؟؟ اخه چرا باید به راننده اسنپ پیشنهاد بدن؟ که کرایه نگیره؟ اخه ارزششو د ...

اره چهره اش به دل میشینه جذابه همیشه ام خوش پوشه عطر میزنه کلا از اول همینطوری بود