2777
2789
عنوان

مدل جدید پسرا برای برطرف کردن نیازهاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عین اسکولا باورم شده

براورده کننده دعاها فقط و فقط خداست نه جن و روح و اینجور چیزا

چیزی که خیلی خانم ها به اشتباه اعتقاد دارن و زندگیشون تهدید میشه و بقیه از این موضوع استفاده میکنن

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

چرا

چرا؟؟؟

تو ایستگاه اتوبوس شماره دادی ب پسری ک معلوم نیس کیه چیکارس بعد با دوکلمه مختو زده رفتی سر قرار

واقعا همینقدر ک نشون میدی ساده ای یا این خط قرمزا برات اهمیت نداره؟

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
براورده کننده دعاها فقط و فقط خداست نه جن و روح و اینجور چیزاچیزی که خیلی خانم ها به اشتباه اعتقاد د ...

حرومزاده میگفت حس میکنم شیرین میزنی تو چش پسرا نیستی 

گفتم اگه اینطوره چرا خودتو کردی تو نشیمنگاه من

چرا؟؟؟تو ایستگاه اتوبوس شماره دادی ب پسری ک معلوم نیس کیه چیکارس بعد با دوکلمه مختو زده رفتی سر قرار ...

احمقم 

چون گفت میدونم اسم رل سابقت و حتی درستم گفت

حرومزاده میگفت حس میکنم شیرین میزنی تو چش پسرا نیستی گفتم اگه اینطوره چرا خودتو کردی تو نشیمنگاه من

دوستی خیابونی و شماره دادن هیچ وقت شیوه مناسبی برای آشنایی و شروع دوستی نبوده...

من دوبار رابطه دوستی داشتم ولی هیچ وقت با اینکه اقا هستم از طریق خیابون اشنا نشدم...

همیشه قسمت برام شده بود به شماهم پیشنهاد میکنم توی خیابونی که هر فردی وجود دارن اشنا نشید

دوستی خیابونی و شماره دادن هیچ وقت شیوه مناسبی برای آشنایی و شروع دوستی نبوده...من دوبار رابطه دوستی ...

من یه ریسک هایی کردم میخوای بیا خصوصی قشنگ بگم بهت

من یه ریسک هایی کردم میخوای بیا خصوصی قشنگ بگم بهت

نه هرچی بود رو گفتم و هرچی که لازم باشه شنیدم...

سعی کنید گول اینجور افراد رو نخورید، زمانیم وارد رابطه بشید که خوب معنا و مفهوم روابط رو متوجه شده باشید و از مکان و فرد مناسب باشه

تو این جامعه ب دوتا چشماتم اعتماد نکن

با یه پسر دوستیم ۶ ماهه دوسش دارم 

این اواخر همین حرومزاده با یه خط دیگه زنگ زد گفت 

رل زدی منم بلاکش کردم واین اواخر رابطه من و رلم خیلی بد شده