2777
2789
عنوان

همین الان کجا و در چه حالی که اومدی نی نی سایت ⁉️😀

| مشاهده متن کامل بحث + 3253 بازدید | 288 پست
تو کتابخونه حال درس ندارم افتادم تو گوشی

فعلا برو درستو بخون وقتت نره 

تایمای استراحت بیا 

یا به عنوان جایزه بگو اگه انقدر درس بخونم آخر شب یک ساعت تمام میرم نی نی سایت میگردم 

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

فعلا برو درستو بخون وقتت نره تایمای استراحت بیا یا به عنوان جایزه بگو اگه انقدر درس بخونم آخر شب یک ...

حال ندارم

آقایون خاله زنک🎀 و باردار🫄سایت نه توی تاپیک های من شرکت کنن نه ریپلای کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خواهر دارم از بین میرم همش تو رفت و آمد برای کلاس و مدرسه و کارای خونه و خرید و این چیزا خستم 🫠

اشکال نداره به مرور سن بچه ها بیشتر میشه خودشون میرن میان انجام میدن 

هم ظرف ناشور دارم

هم میخوام برم خونه مامانم

الانم هیچ کاری نمیکنم لم دادم رو مبل نی نی سایتم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

سرمای شدیدی خوردیم نمیدونم آنفولانزاست چیه سه روزه حسابی کلافم کرده روزبه روزم داره بدتر میشه درحال استراحتم سرمم داره ازدرد میترکه .از دیروز کوفتگی و بدن درد هم اضافه شد .دلم میخواد پاشم به کارای خونه برسم اما بدنم یاری نمیکنه هیچ جونی تو بدن ندارم انگار .غصه ی شام درست کردن گرفتم 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

ممنون عزیزم خستگی مونده برم با پسر سر جدول ضرب سر و کله بزنم

به عنوان جایزه یه چیزی براش در نظر بگیر تا خودش مشتاق بشه زودتر یاد بگیره 

موقع ما معلممون جایزه در نظر می‌گرفت به خاطر جایزه هم شده بچه ها میخوندن

در بستر بیماریم کاری جز اومدن اینجا ازم برنمیاد دعا کنید برام😔

الهی که حالت خوب بشه❤️

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

کلاهبرداری ۳ ساله پول هامونو ندادن دیگ امیدی نیستامروز از دیروز بدبخت تریم

خدا ازشون نگذره

انشالله هر روز از دیروز خوشبخت تر باشین

امیدتو از دست نده